Στο μικροσκόπιο των μέσων ενημέρωσης μπαίνουν σταδιακά οι άνθρωποι που θα καταθέσουν υπέρ του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, στην πολύκροτη δίκη για τη δολοφονία της 21χρονης συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά τον Μάιο του 2021.

Ανάμεσά τους και Ουκρανή δημοσιογράφος. Αλλά ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν είναι ο μόνος κατηγορούμενος που στηρίζει, καθώς τάσσεται υπέρ και της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ποια είναι η Ουκρανή δημοσιογράφος που θα καταθέσει υπέρ του

Η ίδια δηλώνει ερευνήτρια-δημοσιογράφος, μοντέλο, ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ζώων, πολιτική επιστήμονας, ενώ φέρεται να απασχολείται και ως αεροσυνοδός.

Στη μακρά λίστα επαγγελμάτων, η 34χρονη δηλώνει επίσης κόρη μοντέλου και απόγονος οικογένειας «Ουκρανών λόρδων», ιδρύτρια ανθρωπιστικής ΜΚΟ για το περιβάλλον και γόνος επιχειρηματικής οικογένειας.

Μάλιστα, έχει αυτοχαρακτηριστεί ως η «πριγκίπισσα της ζάχαρης», αφού όπως λέει, η οικογένειά της δραστηριοποιείται σε αυτόν τον τομέα.

Κατά τις ίδιες πηγές, η «έρευνά» της για την πολύκροτη δίκη μετρά έξι κεφάλαια, στα οποία αμφισβητεί τη δικαστική απόφαση, θεωρώντας ότι είναι κατασκεύασμα των μέσων ενημέρωσης.

«Είναι ένας άνθρωπος που χρειάζεται τη βοήθειά μας. Προσπαθήστε να τον ακούσετε. Το ξέρω ότι δεν μπορούν να το κάνουν όλοι, αλλά είμαι σίγουρη ότι δεν είμαι η μόνη.

Είναι ένας άνθρωπος που αν τελικά αποδεχτεί το κακό, χρειάζεται την υποστήριξη περισσότερο από ποτέ διότι είναι ένας άνθρωπος ψυχολογικά ισορροπημένος», υποστήριζε στις αναρτήσεις της, για τον άνθρωπο που σκότωσε τη σύζυγό του, μπροστά στα μάτια του ενός έτους παιδιού τους και στη συνέχεια αφαίρεσε τη ζωή και του σκύλου της οικογένειας.

Διαβάστε ακόμη: