Το παιδί – σταρ του Χόλιγουντ αυτοκτόνησε χρησιμοποιώντας νιτρικό νάτριο που αγόρασε με 15 δολάρια από την πλατφόρμα ηλεκτρονικών αγορών. Νωρίτερα, είχε αναζητήσει στο διαδίκτυο τρόπους για να αυτοκτονήσει, σύμφωνα με τη μητέρα του.

Τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης, έδειξαν πως ο ηθοποιός της ταινίας «Our Idiot Brother» αυτοκτόνησε, όπως αποκάλυψε το TMZ. Η ουσία που χρησιμοποιείται για την διατήρηση τροφίμων, όπως το κρέας, έχει σκοτώσει ανθρώπους στο παρελθόν, ρίχνοντας την πίεση του αίματος και περιορίζοντας την τροφοδοσία οξυγόνου στον οργανισμό.

Η μητέρα του Mindler, επιβεβαίωσε στο TMZ πως ο γιος της αγόρασε στο διαδίκτυο την ουσία, λίγες ημέρες μετά την αναχώρηση του από το σπίτι του, για το πανεπιστήμιο του Millersville στην Πενσυλβάνια. Η Monica Mindler, που κατά το παρελθόν είχε αποκαλύψει πως ο γιος της υπέφερε από «φρικτές κρίσεις άγχους», είπε πως αργότερα βρήκε τον σύνδεσμο στο ιστορικό περιήγησης του ηθοποιού στο Διαδίκτυο.

Ο ηθοποιός έψαχνε στον Ιστό πληροφορίες για να προμηθευτεί την ουσία και να τη χρησιμοποιήσει για να θέσει τέρμα στη ζωή του. Η μητέρα του δήλωσε συντετριμμένη πως δεν είχε ιδέα για τις αυτοκτονικές σκέψεις του γιου της.

«Η ποσότητα που είχε αγοράσει ο ηθοποιός, ήταν αρκετή για να σκοτώσει τέσσερα άτομα», είπε η ίδια.