Ένα νέο πακέτο αναβάθμισης για μόλις δέκα Porsche 911 Turbo S (με coupe και convertible αμάξωμα) δημιούργησε η Mansory, το οποίο ονομάζει P9LM EVO 900.

Ο αριθμός 900 παραπέμπει στην ενισχυμένη ισχύ του εξακύλινδρου biturbo κινητήρα των 3.8 λίτρων, ενώ και η ροπή έχει σκαρφαλώσει στα 1.050 Nm. Έτσι ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος φέρνει αλλαγές στον πίνακα επιδόσεων της 911 Turbo S, με την επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα να διαρκεί πλέον μόλις 2,5 δευτ. και την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 340 χλμ./ώρα.

Σύμφωνα με τη Mansory οι επεμβάσεις στο θηριώδη κινητήρα αφορούν την προθήκη μεγαλύτερων turbo, νέου intercooler και νέου συστήματος εξάτμισης με τρεις κεντρικά τοποθετημένες.

Παράλληλα σημαντικές αλλαγές έχουν πραγματοποιηθεί και στο αμάξωμα της 911 Turbo S, όπου ξεχωρίζει το εμπρός splitter, οι μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών, τα τόξα των φτερών, τα πλευρικά μαρσπιέ, το εμπρός καπό, ο πίσω διαχύτης και η αεροτομή, όλα από carbon υλικό.

Παρατηρήστε ακόμα τα νέα Led φώτα ημέρας, τα αεροδυναμικά πτερύγια εμπρός και πίσω από τους τροχούς, τη διχρωμία του αμαξώματος κατόπιν παραγγελίας που στη συγκεκριμένη περίπτωση αφορά συνδυασμό μαύρου και γαλαζοπράσινου χρώματος, ενώ επεκτείνεται και στις ζάντες 21 ιντσών μπροστά και 22 ιντσών πίσω.

Το αποτύπωμα της Mansory είναι έντονο και στο εσωτερικό της  911 Turbo S. Το τιμόνι είναι επενδυμένο από carbon και δέρμα, ενώ πλευρικά εφαρμόζεται το ίδιο γαλαζοπράσινο χρώμα με αυτό που κυριαρχεί και στην υπόλοιπη καμπίνα. Στο επάνω τμήμα του τιμονιού υπάρχει ένδειξη αλλαγής ταχυτήτων και μια ψηφιακή οθόνη για την ταχύτητα και τις στροφές του κινητήρα.

Διαβάστε ακόμη: