«Ήρθε η στιγμή να αποκαλυφθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί, καθώς και τα κίνητρα αυτής της εγκληματικής πράξης, που πλήττει την αξιοπρέπεια των θυμάτων και υπονομεύει τους δημοκρατικούς θεσμούς», δήλωσε ο βουλευτής Δημήτρης Αβραμόπουλος, αναφερόμενος στην απόφαση της Οικονομικής Εισαγγελίας να άρει το καθεστώς προστασίας των δύο προστατευόμενων μαρτύρων στην υπόθεση Novartis.

«Η απόφαση της Δικαιοσύνης ανοίγει τον δρόμο για την αποκάλυψη όλων των λεπτομερειών της μεγαλύτερης συνωμοσίας στην ιστορία του ελληνικού κράτους», ανέφερε ο κ. Αβραμόπουλος και πρόσθεσε:

«Με την άρση της προστασίας, δίνεται πλέον η δυνατότητα να προχωρήσουν οι μηνύσεις που αρχικά υποβάλαμε κατά των ψευδομαρτύρων και να αρχίσει η διερεύνηση των ηθικών αυτουργών, που επωφελήθηκαν από την παράνομη διακίνηση σημαντικών ποσών, τα οποία εισπράχθηκαν και διανεμήθηκαν από ψευδομάρτυρες και άλλους συνεργούς στη συνωμοσία.

Ήρθε η στιγμή να αποκαλυφθούν οι πραγματικοί δράστες και οι ηθικοί υποκινητές, καθώς και τα κίνητρα αυτής της εγκληματικής ενέργειας που προσβάλλει την αξιοπρέπεια των θιγόμενων και τους δημοκρατικούς θεσμούς.

Η Νέμεση και η κάθαρση πάντα έρχονται, γιατί η αληθινή δικαιοσύνη είναι η απονομή της τιμωρίας, όχι η εκδίκηση».

Διαβάστε ακόμη: