Ο Αύγουστος Κορτώ παντρεύεται με τον επί χρόνια σύντροφό του και μάλιστα η αγγελία γάμου δημοσιεύτηκε σε εφημερίδα.

Ο γάμος, όπως αναφέρεται στην αγγελία που ανάρτησε ο συγγραφέας, θα γίνει στον δήμο Αθηναίων. «Μαζί σου πάντα» ήταν η φράση που έγραψε στην ανάρτηση, που τη συνόδευε η αγγελία με μία παλαιότερη φωτογραφία του ζευγαριού.

Αύγουστος Κορτώ: Έχουν υπογράψει και σύμφωνο συμβίωσης

Λίγο μετά την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, ο Αύγουστος Κορτώ είχε δημοσιεύσει μία φωτογραφία με τον σύντροφό του γράφοντας «marry me».

Το ζευγάρι είναι ένα από τα πρώτα ομόφυλα που υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης τον Ιανουάριο του 2016.

Αύγουστος Κορτώ: Γιόρτασαν τα 20 χρόνια της σχέσης τους

Ο Αύγουστος Κορτώ ανέβασε, πριν από έναν μήνα περίπου, μια ακόμη φωτογραφία με τον σύζυγό του, Τάσο, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο συγγραφέας δημοσίευσε μέσω Instagram, ένα στιγμιότυπο με τους δυο τους να είναι αγκαλιασμένοι μέσα σε ένα ασανσέρ και ο ένας να φιλάει τον άλλο. «20 χρόνια οικογένεια» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του, η οποία απέσπασε εκατοντάδες likes και ευχές από τα πρώτα κιόλας λεπτά της δημοσίευσής της.

Την ίδια ανάρτηση αλλά με διαφορετική φωτογραφία τους, έκανε και μέσω Facebook.

Το καλοκαίρι, οι δυο τους φωτογραφήθηκαν σε ένα καλοκαιρινό στιγμιότυπο, μαζί με τον σκύλο τους, το οποίο ανάρτησε ο Αύγουστος Κορτώ στο Instagram.

Φορώντας τα μαγιό τους, οι δύο άνδρες ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό χαμογελαστοί, την ώρα που απολαμβάνουν το μπάνιο τους σε κάποια παραλία.

Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο Αύγουστος Κορτώ έγραψε χιουμοριστικά: «Πατέρα, όταν είναι να βγάλουν σέλφι, ειδοποιούν. Κι αν δεν φαίνομαι αρκετά κούκλος;».

Διαβάστε ακόμη: