Η «ΑΒ Βασιλόπουλος» προχωρά σε αύξηση του βασικού μισθού, ως συνέχεια του επιπλέον επιδόματος για ολόκληρο το 2023 και αύξηση της έκπτωσης προσωπικού για αγορές από την αλυσίδα.

Η συγκεκριμένη επένδυση, συνολικού ύψους 12 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως, πρόκειται να ενεργοποιηθεί αμέσως για όλους τους εργαζόμενους της, σύμφωνα με τη διοίκηση της εταιρείας.

Συγκεκριμένα, η «ΑΒ Βασιλόπουλος» αποφάσισε την παροχή πρόσθετης οικονομικής υποστήριξης προς τους εργαζόμενους με τη μορφή αύξησης μισθού, υλοποιώντας επένδυση περίπου 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Αύξηση αποδοχών ποσοστού 7.5% στον βασικό μισθό και ειδικότερα, από 750€ σήμερα, στα 806€.

Ο Νίκος Λαβίδας, Brand President της «ΑΒ Βασιλόπουλος», τόνισε «διατηρώντας πάντα στο επίκεντρο της λειτουργίας τον άνθρωπο, η εταιρεία νοιάζεται για όλα όσα έχουν αξία και στηρίζει διαχρονικά τους εργαζομένους της. Αναγνωρίζοντας ότι οι εργαζόμενοί μας αποτελούν για εμάς το σημαντικότερο κεφάλαιο, κάνουμε συνεχώς το καλύτερο δυνατό για τα μέλη της ΑΒητικής οικογένειας.

Σε αυτήν την κατεύθυνση, με κατανόηση και δέσμευση για ανάπτυξη και εξέλιξη, η ΑΒ φροντίζει τους εργαζομένους και τις οικογένειές τους, με στόχο να κάνει τη θετική διαφορά στις ζωές των ανθρώπων της».

Διαβάστε ακόμη: