Πάνω από 24 ώρες έχουν περάσει, απ’ όταν άρχισε η περιπέτεια χιλιάδων οδηγών στην Αττική Οδό, κι όμως υπάρχουν ακόμη σημεία που δεν έχουν ανοίξει και εντοπίζονται εγκαταλελειμμένα οχήματα, αλλά και οδηγοί που δεν έχουν καταφέρει να απεγκλωβιστούν.

Οι μεγάλες προσπάθειες ομάδων των Ενόπλων Δυνάμεων για τον απεγκλωβισμό πολιτών, τόσο στην Αττική Οδό όσο και σε άλλες περιοχές της χώρας που πλήττονται από την κακοκαιρία, συνεχίζονται μέχρι και αυτή την ώρα. Σύμφωνα με ενημέρωση της Αττικής Οδού περί τις 6 το απόγευμα της Τρίτης, οι οδηγοί των οποίων τα οχήματα έχουν παραμείνει στα παρακάτω τμήματα της Αττικής Οδού, μπορούν, κατόπιν συνεννόησης με την Πυροσβεστική στο τηλέφωνο 199, να πηγαίνουν να παραλάβουν τα οχήματά τους:

– Από Λ. Κηφισίας έως τη σήραγγα Βριλησσίων στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο. Μπορούν να βγουν στην Περιφερειακή Υμηττού και από εκεί στη Λ. Κατεχάκη προς τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία.

– Στη διαδρομή από τη Λεωφόρο Κατεχάκη μέσω της Περιφερειακής Υμηττού στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο και στην κατεύθυνση προς Ραφήνα-Πικέρμι στην έξοδο Υ8.

– Από τα διόδια Παλλήνης έως τη Λεωφόρο Κατεχάκη (και προς τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία).

– Από τα διόδια Παιανίας έως την Κάντζα στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Παράλληλα, παραμένουν κλειστά και επιχειρείται εκχιονισμός και απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων στα τμήματα:

– Από Βριλήσσια μέχρι Ανθούσα στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο.

– Από την Κάντζα έως τη Λεωφόρο Μαραθώνος στο ρεύμα προς Ελευσίνα και

– Στο τμήμα του Δυτικού κλάδου της Περιφερειακής Υμηττού από τη σήραγγα Κοντόπευκου μέχρι τη Σήραγγα Βριλησσίων.

Παράλληλα, καλούνται οι οδηγοί που παραμένουν στα οχήματά τους, να επικοινωνούν με το Κέντρο Κυκλοφορίας της Αττικής Οδού στο τετραψήφιο 1024.