search

TOP SECRET

Αθλιότητες από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μαμουλάκη για φωτιά σε Βαρυμπόμπη

«Κarma is a bitch» έγραψε ο Βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ άλλων, που δεν ντράπηκε να ψηφοθηρήσει την ώρα της καταστροφής.

Αθλιότητες από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μαμουλάκη για φωτιά σε Βαρυμπόμπη
Σε μια απίστευτα εξοργιστική δήλωση προχώρησε ο Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης, σχολιάζοντας την καταστροφική πυρκαγιά στην Βαρυμπόμπη ξεφεύγοντας από τα όρια.
«Η Βαρυμπόμπη φλέγεται και μία ανίκανη κυβέρνηση Μητσοτάκη αμήχανα παρακολουθεί. Τα Canadiar καρφωμένα για ώρες στην Σκύρο και ο Συνολάκης εξαφανισμένος με silver alert. Τυμβωρύχοι στο Μάτι, μοιραίοι στην Βαρυμπόμπη. Karma is a bitch» έγραψε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά τον σάλο που προκάλεσε η ανάρτηση του για την Βαρυμπόμπη, ο Χάρης Μαμουλάκης κατέβασε το σχετικό tweet γράφοντας: «Η προηγούμενη ανάρτηση ήταν ατυχής ως προς το Karma is a bitch. Κυβερνητικές ευθύνες υπάρχουν, αυτή τη στιγμή όμως, προέχει η προστασία της ζωής κ των περιουσιών των πολιτών. Βρισκόμαστε στο πλευρό τους, στο πλευρό όσων δίνουν τη μάχη με τις φλόγες. Τα υπόλοιπα στην ώρα τους».