Με το ψευδώνυμο «Lieutenant Bella Lexi»,  η Μελίσα Ουίλιαμς,  ασχολείται αποκλειστικά με το OnlyFans και κερδίζει πενταψήφιο ποσό τον μήνα ενώ δέχεται τη μία πρόταση γάμου μετά την άλλη.

Αν και φέρεται να εκδιώχθηκε από το Σώμα Ασφαλείας λόγω της δραστηριότητας που είχε στο OnlyFans δεν το έχει μετανίωσει

«Μου αρέσει αυτό που κάνω και δεν το μετανιώνω καθόλου. Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που έφυγα από την Aστυνομία και περνάω καλύτερα από ποτέ» δηλώνει.

Όπως αναφέρει η New York Post, η πρώην αστυνομικός υποστηρίζει πως κερδίζει περίπου 27 χιλιάδες δολάρια τον μήνα πουλώντας «καυτά» κλικ στη γνωστή πλατφόρμα ψυχαγωγίας ενηλίκων στην οποία είναι εξαιρετικά δημοφιλής ως «υπολοχαγός Bella Lexi».

«Μου αρέσει η αλληλεπίδραση με τους θαυμαστές μου οι οποίοι ξεκάθαρα με αγαπούν καθώς λαμβάνω περίπου 10 προτάσεις γάμου κάθε εβδομάδα» δηλώνει η Μελίσα και δεν κρύβει πως ανάμεσα σε αυτούς είναι μάλιστα και πρώην συνάδελφοί της από την Aστυνομία.

Στο Instagram έχει πάνω από 104 χιλιάδες followers με τους οποίους μοιράζεται επίσης πικάντικα στιγμιότυπα. Η ίδια θεωρεί πως το χόμπι της μπορεί πλέον να τις αποφέρει υψηλές απολαβές και μάλιστα χωρίς να χρειάζεται να εργάζεται 60 ώρες την εβδομάδα και μάλιστα ορισμένες φορές σε επικίνδυνες συνθήκες.