Η ηθοποιός Άσλεϊ Πάρκ που έγινε ευρέως γνωστή από το ρόλο της ως Μίντι στην σειρά «Emily in Paris» μίλησε για τον κλονισμό της υγείας της, αφού έπαθε σηπτικό σοκ και βρέθηκε να νοσηλεύεται στην εντατική ενώ βρισκόταν στις Μαλδίβες για διακοπές.

Όπως έγραψε στο instagram της η ηθοποιός, η περιπέτεια της είχε αποτέλεσμα να επηρεαστούν πολλά από τα ζωτικά της όργανα, ενώ ανάρτησε φωτογραφίες και βίντεο από την περίοδο της νοσηλείας της. Αφορμή υπήρξε μια αμυγδαλίτιδα από την οποία έπασχε, όπου προκάλεσε την τόσο επικίνδυνη λοίμωξη. Η κατάσταση της υγείας της έχει πλέον εμφανή βελτίωση, ενώ πια βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης.

Η Πάρκ εξέφρασε τα ευχαριστώ και την αγάπη της προς τον συμπρωταγωνιστή της στη σειρά Πολ Φόρμαν ο οποίος είχε διαρκή παρουσία στο πλευρό της σε όλες τις δύσκολες ώρες που περνούσε, καθησυχάζοντας όπως χαρακτηριστικά αναφέρει τους οποίους φόβους της, ενώ βρισκόταν στην άλλη άκρη του κόσμου.

Στην ανάρτηση της δεν παρέλειψε  να εκφράσει τις ευχαριστίες της στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό, όπως και σε όλη την ομάδα του θέρετρου στο οποίο απολάμβανε τις διακοπές της.

Ο Πολ Φόρμαν με τη σειρά του ανάρτησε δυο τους φωτογραφίες με την ηθοποιό  δηλώνοντας την αμέριστη συμπαράσταση του, ενώ η Λιλι Κόλλινς η τηλεοπτική Έμιλι σχολίασε με τη σειρά της συγκινημένη  αλλά και ευγνώμων για το ευτυχές τέλος της περιπέτειας.

Διαβάστε ακόμη: