Άσλεϊ Μπάιντεν: Τι φοβάται η κόρη του προέδρου. Η Άσλεϊ Μπάιντεν, η 39χρονη κόρη του νέου πλανητάρχη, παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη. Μιλά στην εκπομπή Today Show και τη δημοσιογράφο Τζίνα Μπους – κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους.

Η Άσλεϊ μαζί με τις τέσσερις εγγονές του Τζο Μπάιντεν, κόρες των ετεροθαλών αδελφών της, Χάντερ και Μπο – ο οποίος απεβίωσε από καρκίνο το 2015 – αναφέρονται μεταξύ των άλλων στον ισχυρό δεσμό που ενώνει την οικογένειά τους, στη μέχρι τώρα πορεία του Μπάιντεν αλλά και στην απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα ως πρόεδρος των ΗΠΑ.

Άσλεϊ Μπάιντεν: Τι φοβάται η κόρη του προέδρου. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η μικρότερη κόρη του Μπάιντεν, αποκαλύπτει τι είναι αυτό που τη φοβίζει περισσότερο. Συγκεκριμένα, σε ερώτηση της δημοσιογράφου σχετικά με το αν ανησυχεί για την ασφάλεια των αγαπημένων της προσώπων, η 39χρονη απαντά: «Νομίζω πως, αν γνωρίζεις, ότι απειλείται κάποιος που αγαπάς, ναι ανησυχείς. Ωστόσο, έχω εμπιστοσύνη στις Μυστικές Υπηρεσίες. Η βία με λυπεί βαθιά. Προκαλεί τόσο πόνο».

Τα μέτρα ασφαλείας κατά την ορκωμοσία Μπάιντεν αναμένεται να είναι δρακόντεια, μετά τις αιματηρές επιθέσεις στο Καπιτώλιο την 6η Ιανουαρίου.

«Είμαι τόσο περήφανη. Πραγματικά είμαι περήφανη για τον πατέρα μου», προσθέτει η Άσλεϊ που αναμένεται να λάβει τη θέση της Ιβάνκα Τραμπ αμέσως μετά από την ορκωμοσία του νέου προέδρου.

Άσλεϊ Μπάιντεν

Η Άσλεϊ Μπάιντεν έχει σπουδάσει πολιτισμική ανθρωπολογία στο πανεπιστήμιο «Tulane University» στη Λουιζιάνα. Διαθέτει ακόμη μάστερ κοινωνικού λειτουργού από το πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια. Κατά την περίοδο των σπουδών της στη Λουιζιάνα είχε συλληφθεί για κατοχή μαριχουάνας σύμφωνα με το ETonline.

Σήμερα, ζει στη γενέτειρά της, στο Ντέλαγουερ, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Εργάζεται ως κοινωνική λειτουργός. Από το 2014 μέχρι το 2019 η κόρη του Μπάιντεν απασχολήθηκε στο Κέντρο για Δικαιοσύνη του Ντέλαγουερ, το οποίο μάχεται για την αναθεώρηση της ποινικής δικαιοσύνης.

Δείτε περισσότερα για την ορκωμοσία Μπάιντεν εδώ.