Στο πλατό του «The 2Night show» βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης η πρώην διαγωνιζόμενη του Survivor, Ασημίνα Ιγγλέζου. Η αθλήτρια πρώην παίχτρια μίλησε για τον αθλητισμό και την οικογένειά της, την εμπειρία της στον Άγιο Δομίνικο ενώ παραδέχτηκε, επίσης, ότι η αποχώρησή της ήταν δίκαιη.

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή αναφέρθηκε στις διακρίσεις της στον αθλητισμό αλλά και στο μόντελινγκ, εξήγησε γιατί ανεβάζει «αποκαλυπτικές» φωτογραφίες στο Instagram ενώ με υπερηφάνεια μίλησε για την οικογένειά της που την στηρίζει σε κάθε της βήμα.

«Ο άντρας μου είναι άνετος με τις σέξι φωτογραφίες που ανεβάζω στο Instagram»

«Έχω δυο κόρες. Η μεγάλη είναι 22 και η μικρή 12. Παντρεύτηκα δυο φορές.Μετά από 10 χρόνια ανανεώσαμε τους όρκους μας στο Λας Βέγκας. Ήταν ιδέα του άντρα μου. Το 2014 πήγα σε διαγωνισμό ομορφιάς που έγινε στην Κίνα και διακρίθηκα», είπε αρχικά η Ασημίνα Ιγγλέζου και συνέχισε τονίζοντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι δεν ασχολείτε με όσα λένε για αυτήν ενώ μίλησε και για την εμπερία της στις Άλπεις.

«Δεν ασχολούμαι με το τι λένε. Περνάω καλά και γενικά κάποιος και άγιος να είναι, χίλια καλά να έχει κάνει, ένα πράγμα να κάνει κάποιος που να μην του αρέσει θα τον κατηγορήσει. Είμαι ακομπλεξάριστη. Έχω μια άνεση με το σώμα μου ως αθλήτρια. Πολλοί αθλητές φωτογραφίζονται γυμνοί. Ο σύζυγός μου είναι άνετος με τις σέξι φωτογραφίες που ανεβάζω στα social. Έχω κάνει το γύρο των γιγάντων στις Άλπεις. Τερμάτισα αλλά δεν ένιωθα τα πόδια μου από το κρύο για μήνες. Έκανα μια γυμνή φωτογράφιση στο κέντρο της Αθήνας με φωτογράφο το Σπύρο Χατζηαγγελάκη».

Ασημίνα Ιγγλέζου

Ασημίνα Ιγγλέζου: Η εμπειρία στο Survivor

Στην συνέχεια η Ασημίνα Ιγγλέζου μίλησε και για την εμπειρία της στο Survivor αλλά και την αποχώρησή της. «Την πόθησα πολύ την ένωση, ήθελα πολύ να ήμουν εκεί. Ήταν τόσο ωραία. Δεν νιώθω πως έφυγα άδικα. Είναι ένα παιχνίδι. Πας, παίζεις και φεύγεις άμα δεν σου αρέσει το παιχνίδι. Γιατί για να φύγεις, κάτι έκανες ή δεν έκανες και συ. Εγώ μάλλον δεν έκανα γιατί είχε πέσει η ψυχολογία μου, δεν μου άρεσε αυτό που ζούσα οπότε δεν προσπάθησα και είχα αφεθεί».

Ενώ πρόσθεσε και πως αισθάνθηκε όταν άλλαξε ομάδα. «Όταν άλλαξα ομάδα δεν μπορούσα να πιστεύω ότι μπορεί να με πειράξει τόσο πολύ συναισθηματικά. Αλλά δένομαι πάρα πολύ. Είχα δεθεί πάρα πολύ με την μπλε ομάδα και τον Τζέιμς που εξηγούσε πάρα πολύ καλά το παιχνίδι. Όταν πήγα στην κόκκινη ομάδα το κατάλαβα πως δεν ήμουν καλά. Με επηρέασε πάρα πολύ».

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.