Δεν έχει τέλος η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην Ασημίνα Χατζηανδρέου και την παραγωγή του Survivor All Star.

Η πρώην παίκτρια, η οποία αποκλείστηκε από το ριάλιτι επιβίωσης, λόγω παραβίασης κανόνων, έστειλε ακόμη ένα εξώδικο στον Ατζούν Ιλίτζαλι, ένα μήνα μετά το πρώτο εξώδικο της ποδοσφαιρίστριας εναντίον του Τούρκου παραγωγού.

Η δικηγόρος της 23χρονης, Βάσια Καπερνάρου μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και εξήγησε τους λόγους που η εντολέας της έστειλε την Παρασκευή 24 Μαρτίου δεύτερο εξώδικο στην Acyn Media.

«Υπάρχει άρθρο στη σύμβαση, το οποίο αναφέρει ότι όλοι οι παίκτες μετά την προβολή του επεισοδίου της αποχώρησής τους πρέπει να λάβουν την αμοιβή τους 30 μέρες μετά. 1η Φεβρουαρίου 2023 ήταν το επεισόδιο που αποχώρησε η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Δεν υπάρχει όρος που να λέει ότι επειδή παραβίασε τους κανόνες δεν θα πάρει τα χρήματά της. Η παρουσία της στο παιχνίδι και οι εβδομάδες που συμμετείχε είναι προβεβλημένες και έχουν συμβεί» πρόσθεσε.

Στην πορεία, η δικηγόρος δήλωσε πως: «Πλέον, δεν τίθεται θέμα επικοινωνίας αφού και ο ίδιος ο παραγωγός σε τουρκικό κανάλι ομολόγησε πως δεν υπήρχε επικοινωνία. Άρα η πελάτισσά μου δεν φταίει σε κάτι. Εμείς συνεχίσουμε κανονικά τις διαδικασίες και δεν θα σταματήσουμε. Θέλω να υπενθυμίσω, πως μετά το πρώτο μας εξώδικο, της έστειλαν εξώδικο από την παραγωγή στο οποίο έγραφαν πως είχε χρησιμοποιήσει κινητό, και τώρα παραδέχονται πως δεν ισχύει».

Διαβάστε περισσότερα