Η σχέση του Asap Rocky και του Τράβις Σκοτ πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

Οι δύο ράπερ έχουν κόντρα εδώ και καιρό και οι θαυμαστές τους εικάζουν πως για αυτό ευθύνεται η σχέση του Σκοτ με τη Ριάνα, το 2015.

Αν και πέρασαν χρόνια από τότε, την «πληγή» άνοιξε ξανά μία εμφάνιση του Τράβις Σκοτ σε ένα επεισόδιο του «Drink Champs», όπου φαίνεται να έχει αντιγράψει το στυλ του Rocky.

«Είδα πολλές ομοιότητες. Ήταν εμπνευσμένος από εμένα. Η μίμηση είναι η καλύτερη μορφή κολακείας. Αν οι άνθρωποι δεν προσπαθούν να σε μιμηθούν, κάτι κάνεις λάθος», είχε πει ο Asap Rocky.

Στη συναυλία που έδωσε την Κυριακή στο Μαϊάμι, παρουσίασε στο κοινό του ένα ακυκλοφόρητο κομμάτι του, το οποίο αποτελεί αναμφιβήτητα «επίθεση» στον Σκοτ.

«Πρώτα έκλεψες το flow μου, οπότε έκλεψα τη δικιά σου. Μετά έκλεψες το στυλ μου, οπότε θα σου πάρω τουλάχιστον το 10%. Όλα αυτά εξαιτίας της ασέβειάς σου, ελπίζω να προσβληθείς», έλεγαν οι στίχοι του.

Πολύ γρήγορα, το βίντεο με το τραγούδι του κυκλοφόρησε στο Twitter και φυσικά, οι θαυμαστές του δεν το άφησαν ασχολίαστο, φέρνοντας έτσι ξανά στην επιφάνεια την κόντρα των δύο ράπερ.

https://twitter.com/big_business_/status/1683332809434226689?s=20

Τράβις Σκοτ: Γιατί τον αναζητά η αστυνομία της Νέας Υόρκης

Rihanna: Φωτογραφίζεται μόνο με τα εσώρουχα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Διαβάστε περισσότερα