Μόνο ήσυχα δεν περνάει την περίοδο της εγκυμοσύνης της η Ριάνα, αφού ο σύντροφός της και πατέρας του παιδιού που θα φέρει στον κόσμο, Asap Rocky, έχει πολλές εκκρεμότητες με τις αρχές, σε μία υπόθεση που ακόμη δεν έχει διαλευκανθεί.

Λίγες μέρες μετά τη σύλληψή του στο αεροδρόμιο, αφού είχε επιστρέψει από τα νησια Μπαρμπέιντος, κυκλοφόρησε η είδηση, ότι εκδόθηκε ένταλμα έρευνας στο σπίτι του ράπερ, όπου και βρέθηκαν πολλά όπλα.

Σύμφωνα με το Radar Online, οι αρχές εξετάζουν, αν κάποιο από τα όπλα που κατασχέθηκαν έχει να κάνει με την υπόθεση, για την οποία και συνελήφθη.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Asap έιναι πιθανό να εμπλέκεται σε υπόθεση πυροβολισμών στο Λος Άντζελες, τον Νοέμβριο του 2021. Το θύμα που δέχτηκε τη σφαίρα, υπέδειξε ως θύτη τον ράπερ.

Σύμφωνα με αναφορές , η αστυνομία θα πραγματοποιήσει επίσης ελέγχους αναφορικά με το ιστορικό των όπλων, για να προσδιοριστούν πολλά πράγματα όπως από πού προήλθαν, ποιος τα αγόρασε και εάν κάποιο από αυτά έχει αναφερθεί ως κλεμμένο.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Asap αφέθηκε ελεύθερος μετά την καταβολή εγγύησης, ύψους 550.000 δολαρίων, ενώ η Ριάνα δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα δημόσια, για τις κατηγορίες που βαραίνουν τον πατέρα του παιδιού της.