Λίγες εβδομάδες πριν η Rihanna γίνει για πρώτη φορά μαμά -κι ενώ όλοι περίμεναν να ανακοινωθεί πως θα παντρευτεί τον αγαπημένο της Asap Rockyοι φήμες την θέλουν να έχει χωρίσει με τον πατέρα του παιδιού που περιμένει.

Αιτία του χωρισμού τους, η απιστία του ASAP Rocky με μια γυναίκα που η Rihanna αγαπάει και εμπιστεύεται, την σχεδιάστρια παπουτσιών της Fendi, Amina Muaddi.

Η σχεδιάστρια διατηρεί πολύ στενή φιλική σχέση με την τραγουδίστρια και τον σύντροφό της, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που η Ριάνα έχει εμφανιστεί φορώντας παπούτσια που έχει σχεδιάσει η Amina και την «αποθεώνει» δημόσια για το ταλέντο της.

Πλέον, η Rihanna την έχει κάνει unfollow στο Instagram και οι θαυμαστές της φαντάζονται πως κάτι συνέβη μεταξύ τους, ίσως στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισίου.

Αν και οι φήμες δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί, υπάρχει τεράστιο κύμα υποστήριξης της τραγουδίστριας στο Twitter.

Από την άλλη μεριά, οι αναρτήσεις της σχεδιάστριας στα social media δεν φανερώνουν πως εκείνη είναι το τρίτο πρόσωπο ανάμεσα στην εγκυμονούσα και σέξι Rihanna και του Asap Rocky.

Στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, η Amina Muaddi δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα της Ριάνα.

Οι φήμες περί χωρισμού κι απιστίας έρχονται λίγες ημέρες, μετά την τελευταία εμφάνιση της τραγουδίστριας στο Λος Άντζελες με ένα εντυπωσιακό μονόπετρο να κοσμεί τον παράμεσο του χεριού της.

Δεν είναι λίγοι πάντως, κι εκείνοι που θεωρούν ότι «αυτές οι φήμες δεν αληθεύουν», καθώς δεν πιστεύουν ότι ο «ερωτευμένος» ράπερ θα έφτανε να απατήσει την αγαπημένη του.