Ελεύθερος αφέθηκε ο ράπερ Asap Rocky και σύντροφος της Ριάνα, μετά τη σύλληψή του στο αεροδρόμιο του Los Angeles.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ο ράπερ πλήρωσε εγγύηση 550.000 δολάρια, ενώ η Ριάνα δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα δημόσια, για τις κατηγορίες που βαραίνουν τον πατέρα του παιδιού που περιμένει.

Ο Rocky συνελήφθη, μετά από την κατηγορία ότι ενεπλάκη σε επεισόδιο με πυροβολισμούς, στις 6 Νοεμβρίου 2021.

Η σύλληψή του έγινε στο αεροδρόμιο, επειδή μόλις είχε γυρίσει από τις διακοπές του με τη διάσημη ποπ σταρ, από τα νησιά Μπαρμπέιντος, όπου μένουν οι συγγενείς της.

«Ναι, αφέθηκε ελεύθερος» ανέφερε σε αμερικανικά ΜΜΕ ο υπεύθυνος πληροφόρησης του Αστυνομικού Τμήματος του Los Angeles.

Σύμφωνα με το πρακτορείο TMZ, αυτόπτες μάρτυρες υποστήριξαν, ότι ο Rocky «συνελήφθη από αστυνομικούς στον τερματικό σταθμό και του φόρεσαν χειροπέδες».

Οι αστυνομικοί του τμήματος ληστειών-ανθρωποκτονιών συνέλαβαν τον Rocky για φερόμενη επίθεση με πυροβόλο όπλο, αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομικής υπηρεσίας.

Χθες βράδυ

Η αστυνομία ερευνά τον Asap Rocky, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Rakim Mayers, για την πιθανή εμπλοκή του σε ένα περιστατικό με πυροβολισμούς, την 6η Νοεμβρίου, στο Hollywood. Το θύμα είπε στην αστυνομία ότι ο ράπερ και άλλα δύο άτομα το προσέγγισαν με ένα περίστροφο, ενώ περπατούσε στον δρόμο, μεταδίδει το NBC.

Το θύμα κατέθεσε επίσης ότι ο A$AP Rocky τον πυροβόλησε τρεις ή τέσσερις φορές και μια σφαίρα τον τραυμάτισε στο αριστερό του χέρι, λέει το τηλεοπτικό δίκτυο, επικαλούμενο μια έκθεση της αστυνομίας.

Ένας δικηγόρος που εκπροσωπεί τον A$AP Rocky και ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας του Los Angeles δεν έχουν ανταποκριθεί προς το παρόν σε αίτημα να σχολιάσουν.