Πρόωρη αυλαία έριξε η θεατρική παράσταση Ρινόκερος του Ευγένιου Ιονέσκο, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, με πρωταγωνιστή τον Άρη Σερβετάλη.


Μετά την εφαρμογή των νέων μέτρων και στα θέατρα, ο δημοφιλής ηθοποιός αποχώρησε από την παράσταση στο θέατρο Κιβωτός, καθώς δεν μπορεί να δεχθεί τον οποιονδήποτε διαχωρισμό και ως εκ τούτου δεν επιθυμεί να παίζει μόνο για εμβολιασμένους θεατές.

Θυμίζουμε ότι από σήμερα Δευτέρα 22 Νοεμβρίου, σύμφωνα με τα νέα μέτρα, απαγορεύεται η είσοδος στα θέατρα σε ανθρώπους που δεν έχουν κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου για τον Covid-19. Μέχρι χθες, η είσοδος σε μη εμβολιασμένους επιτρεπόταν με την επίδειξη αρνητικού rapid test.

Η παραγωγή με ανάρτηση στο Facebook ανακοίνωσε την αναβολή της θεατρικής παράστασης, χωρίς να ξεκαθαρίζει αν το έργο πρόκειται να επιστρέψει κάποια στιγμή με τον ίδιο ή άλλον πρωταγωνιστή.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει:

«Αγαπητοί μας φίλοι,

Λόγω των νέων περιοριστικών μέτρων που έλαβε η Πολιτεία για τους μεικτούς χώρους ψυχαγωγίας, σας ενημερώνουμε ότι η θεατρική παράσταση ΡΙΝΟΚΕΡΟΣ του Ευγένιου Ιονέσκο, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι όσοι έχετε αγοράσει εισιτήρια μέσω viva με χρέωση κάρτας, η επιστροφή των χρημάτων στην κάρτα σας θα πραγματοποιηθεί αυτόματα.

Αν έχετε πραγματοποιήσει την αγορά των εισιτηρίων με οποιοδήποτε άλλο τρόπο (μετρητά, ταμείο θεάτρου), παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email [email protected] ή στα τηλέφωνα 210 3614216, 210 3392900 (Δευ – Παρ 12:00 – 16:00).

Σας ευχαριστούμε για την στήριξη!».