Στο «Λαϊκό νοσοκομείο» νοσηλεύεται εδώ και αρκετές ημέρες ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espressο.

Ο επιχειρηματίας μιλώντας στην εφημερίδα αποκάλυψε: «Πέρασα 24 μέρες στο Λαϊκό Νοσοκομείο και, αν όχι τα Χριστούγεννα, τουλάχιστον την Πρωτοχρονιά θα είμαι σπίτι μου. Σ’ αυτές τις 24 μέρες μαρτυρίου στο Λαϊκό είδα τον πόνο στη μεγαλύτερη μορφή του. Πραγματικά πέρασα μια μεγάλη περιπέτεια. Η ζωή μου κρεμάστηκε από μια κλωστή και ευτυχώς επέζησα».

Στο νοσοκομείο ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος

Και πρόσθεσε: «Τώρα αισθάνομαι καλύτερα. Ξεπέρασα τον κίνδυνο. Μετά από μια επέμβαση κοίλης εμφάνισα ως επιπλοκή ειλεό. Μια εξαιρετικά επικίνδυνη κατάσταση υγείας όπως τη χαρακτήρισαν οι γιατροί. Πήγα στον άλλο κόσμο και γύρισα».

Αργύρης Παπαργυρόπουλος για τον πλειστηριασμό του σπιτιού του: «Είμαι ένα από τα πολλά θύματα»

Μια αναφορά στον πλειστηριασμό του σπιτιού του είχε κάνει ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» ο επιχειρηματίας είπε: «Δεν θα το βάλω κάτω, θα φτάσω μέχρι εκεί που επιτρέπει ο νόμος και το Σύνταγμα. Είμαι ένας από τα πολλά θύματα, ίσως και να βρω και δύο δικηγόρους, αλλά ο κόσμος δεν έχει χρήματα να φάει, πόσο μάλλον να διεκδικήσει την περιουσία του, να πληρώνει τα έξοδα;».

Συνέχισε σχολιάζοντας: «Δεν θέλω να κάνω τον αντάρτη, αλλά προσπαθώ να δω πως θα δικαιωθώ εγώ και όλοι οι Έλληνες που κινδυνεύουμε».

Τέλος, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος αναφέρθηκε στη βοήθεια που δέχτηκε και τα σχόλια που λαμβάνει. Όπως είπε: «Ήρθε και με βρήκε Συνταγματολόγος. Κάποιοι ακούνε αυτά που λέω, μπορεί καμιά φορά να λέω υπερβολές, αλλά με φτάνει ο πόνος μου εκεί. Με πνίγει το παράπονο. Έσπασε η δουλειά μας, δεν παίρνουμε λεφτά».

Διαβάστε ακόμη: