Η υπόθεση ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον σύζυγό της και γνωστό ποινικολόγο, Απόστολο Λύτρα, έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Ο Απόστολος Λύτρας δεν είχε ως πρώτο του μέλημα να μεταφέρει, τουλάχιστον αμέσως, την γυναίκα του στο πλησιέστερο νοσοκομείο, για να περιποιηθούν τα τραύματά της και να διαπιστωθεί μήπως είχε προκληθεί εσωτερική αιμορραγία από τα βάναυσα χτυπήματά του.

Απόστολος Λύτρας: Η εφιαλτική διαδρομή της συζύγου του μέχρι να την πάει σε νοσοκομείο

Αντιθέτως, μετέφερε την αιμόφυρτη σύζυγό του από τη Βουλιαγμένη στο σπίτι τους στον Γέρακα και μετά, όταν αυτή τον παρακαλούσε για ιατρική βοήθεια, πάλι δεν την πήγε στο πλησιέστερο νοσοκομείο, αλλά την πήγε σε κλινική στους Αμπελοκήπους.

Όπως δείχνει χάρτης του Star:

  • 23.30: Η διαμάχη ξεκίνησε στη Βουλιαγμένη.
  • 23.40: Δέκα λεπτά μετά, ενώ βρίσκονται στο αυτοκίνητο, η Σοφία Πολυζωγοπούλου δέχεται την πρώτη επίθεση με γροθιές στο πρόσωπο από τον Απόστολο Λύτρα.
  • 23.45: Πέντε λεπτά αργότερα, ο Λύτρας σταματά το αυτοκίνητο και την χτυπά στο κεφάλι. Της σπάει τη μύτη, της σκίζει τα χείλη και της βγάζει τούφες απ’ τα μαλλιά. Βρίσκονται στην Ποσειδώνος ή στην Βάρης Κορωπίου.
  • Του ζητάει βοήθεια, να την πάει στο νοσοκομείο. Εκείνος αναπτύσσει ταχύτητα και αντί να την μεταφέρει στο Ασκληπιείο της Βούλας που είναι 11 χιλιόμετρα μακριά, πάει στον Γέρακα που είναι 33 χιλιόμετρα μακριά. Στο σπίτι τους.
  • 12.20 φτάνουν σπίτι. Η κοπέλα λέει ότι ζαλίζεται, ότι καταπίνει αίμα και ότι χρειάζεται βοήθεια.
  • Ανεβαίνουν στο σπίτι και τελικά 1.30 τη μεταφέρει από τον Γέρακα στην ιδιωτική κλινική στους Αμπελόκηπους.
  • Αφήνει πίσω τέσσερα νοσοκομεία: το Σισμανόγλειο, το Γεννηματάς, το Λαϊκό, το Ντυνάν και δύο ιδιωτικά, το Ιατρικό και το Υγεία.

Ο Απόστολος Λύτρας έκανε περίπου δύο ώρες και 45 χιλιόμετρα για να την πάει στο νοσοκομείο.

Διαβάστε ακόμη