Απορρίπτει η Φώφη Γεννηματά, σύμφωνα με πληροφορίες, τα αιτήματα του Ανδρέα Λοβέρδου για διεξαγωγή της προεκλογικής εκστρατείας για τη ηγεσία του κόμματος με ίσους όρους για όλους τους υποψηφίους.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος φέρεται από την ηγεσία της Χαριλάου Τρικούπη να έχει ζητήσει την αντικατάσταση του Παύλου Χρηστίδη από το Γραφείο Τύπου του εκπροσώπου του κόμματος, αλλά και του Μανώλη Χριστοδουλάκη από τη θέση του γραμματέα.

Η Φώφη Γεννηματά ούτε καν θέτει σε συζήτηση το θέμα, με τον Ανδρέα Λοβέρδο, πάντως, να επισημαίνει πως θα πρέπει το Γραφείο Τύπου του κόμματος να καλύπτει προεκλογικά εξίσου όλους όσοι θα διεκδικήσουν την ηγεσία του ΚΙΝ.ΑΛΛ.

Η επικεφαλής της Χαριλάου Τρικούπη, ωστόσο, απέρριψε και ένα δεύτερο αίτημα του Ανδρέα Λοβέρδου, να διεξαχθεί η Κεντρική Επιτροπή που θα λάβει τις αποφάσεις για τον χρόνο και τους όρους διεξαγωγής του προεκλογικού αγώνα πριν τις 3 Σεπτεμβρίου, επέτειο εορτασμού της ίδρυσης του Κινήματος Αλλαγής.

Στόχος της πρότασης φέρεται να ήταν το να καταστεί η Φώφη Γεννηματά «υπηρεσιακή» και έτσι να μη χρησιμοποιήσει την 3η του Σεπτέμβρη προκειμένου να παρουσιάσει την πολιτική της πλατφόρμα για τη διεκδίκηση της ηγεσίας του κόμματος.

Η Κεντρική Επιτροπή που θα αποφασίσει τον χρόνο και τους όρους διεξαγωγής του προεκλογικού αγώνα, πάντως, σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα διεξαχθεί προς τα τέλη Σεπτεμβρίου, με τη Φώφη Γεννηματά να απορρίπτει και τη δεύτερη πρόταση του Ανδρέα Λοβέρδου…