Έχουμε και μια αποκάλυψη για σας σήμερα, από την ευρύτερη Παροναξία, που αφήνει πλέον πίσω της τη Μύκονο έχοντας αποσπάσει τους καλύτερους Έλληνες (επιχειρηματίες, παράγοντες και πολιτικούς) της πιάτσας και όχι μόνο!

Το τι έγινε στο Aspro στον Αμπελά της Νάουσας με την Άννα Βίσση, που κατέβηκε από την «πίστα» στις 7 το πρωί, δεν έχει προηγούμενο!

Σε δυο λόγια, θύμισε τα «χρόνια της αθωότητας» του παλιού καλού Nammos άλλων εποχών, όταν όλα ήταν αυθεντικά και ανεπιτήδευτα, χωρίς Άραβες, Τούρκους, δήθεν και τζιτζιφιόγκους!

Επί του προκειμένου τώρα. Οι κεραίες της στήλης συνέλαβαν στην Αντίπαρο να κάνει διακοπές ινκόγκνιτο σε υπερπολυτελή βίλα πάνω στο νερό, πολύ γνωστού και επωνύμου επιχειρηματία της στεριάς και της θάλασσας, ο περίφημος σταρ του Χόλυγουντ Τζέισον Στέιθαμ!

Ο 55 χρόνος Άγγλος ηθοποιός και μοντέλο, γνωστός στην υφήλιο για τους ρόλους του στις ταινίες του Γκάι Ρίτσι Lock, Snatch, Revolver καθώς και τις εμφανίσεις του στην τριλογία Transporter, την ταινία δράσης War, αλλά και τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην ταινία fast and furious 7, περνάει κατά πληροφορίες τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Αντίπαρο, από την οποία εκδράμει με σκάφος προς νησιωτικούς προορισμούς των Κυκλάδων, από την Πάρο μέχρι την Σχοινούσα και τα Κουφονήσια!