Στο παρελθόν ανήκει ο «παγετός» που είχε παρατηρηθεί στις σχέσεις των επιχειρηματιών Δημήτρη Μελισσανίδη και Ιβάν Σαββίδη, αφού εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα έχουν αποκατασταθεί στον απόλυτο βαθμό οι σχέσεις των δύο ανδρών.

Έτσι, εκτός από τα μεγάλα projects που συνδέονται με το λιμάνι της Θεσσαλονίκης και το «Πόρτο Καρράς», οι ποντιακής καταγωγής επιχειρηματίες φέρονται να συζητούν και το ενδεχόμενο συνεργασίας στα media.

Συγκεκριμένα, ο Ιβάν Σαββίδης, που έχει αποφασίσει να κάνει βήματα πίσω σε σχέση με την εμπλοκή που έχει στα media, επανεξετάζει παλαιότερη πρόταση, σύμφωνα με την οποία η πλευρά Μελισσανίδη, σε συνεργασία με τον εκδότη Γιάννη Φιλιππάκη (που μετέχει στο Δ.Σ. της Dimera), έδειξε διάθεση να αναλάβει το management τόσο του τηλεοπτικού σταθμού Open όσο και των ιντερνετικών Μέσων (ethnos.gr, imerisia.gr αλλά και του αθλητικού sdna.gr).

Πριν από καιρό, ο «Τίγρης» φέρεται να είχε κάνει μια πρώτη συζήτηση, διερευνώντας τις προθέσεις του ομογενούς επιχειρηματία σε σχέση με το Open.