Η Κοραλία Καράντη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» και μίλησε για την προσωπική της ζωή και τα τρία διαζύγιά της.

Η ηθοποιός, αρχικά, δήλωσε ότι οι άνθρωποι δεν είναι φτιαγμένοι για να είναι για μεγάλο χρονικό διάστημα μαζί: «Οι άνθρωποι, μάλλον, υποθέτω πως στην πραγματικότητα δεν είναι για να είναι πολλά χρόνια μαζί. Οι πολύ μεγάλοι έρωτες κρατάνε 4 με 5 χρόνια. Μετά χρειάζεται πάρα πολλή δουλειά, πρέπει κάποιος από τους δυο να κάνει υπομονή γιατί ο ένας είναι πιο άτακτος και περιπετειώδης και ο άλλος πρέπει να είναι πιο συντηρητικός και ανθεκτικός για να κρατάει τη βάρκα σε μια ρότα και να μην λοξοδρομεί ή να μην παραπαίει».

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Από την άλλη μεριά, είναι πολύ συγκινητικά τα ζευγάρια που είναι πολλά χρόνια μαζί και διακρίνεις και μετά από πολλά χρόνια γάμου ότι εξακολουθούν να είναι πολύ συνδεδεμένα και έχουν ένα είδος έρωτα μεταξύ τους».

Επίσης, η Κοραλία Καράντη υποστήριξε τη σημασία της τύχης στις διαπροσωπικές σχέσεις: «Πρέπει να παίζει ρόλο και η τύχη. Πρέπει να πέσεις, να διασταυρωθείς με έναν άνθρωπο που είναι συμβατός. Είναι τύχη, πρέπει να διασταυρωθείς με έναν τέτοιο άνθρωπο και να τον επιλέξεις. Αλλά είναι και ένα είδος ενστίκτου, μια εξυπνάδα να επιλέγουν τον άνθρωπο που θα τους κάνει ευτυχισμένους, θα τους φέρει σε μια προσωπική ολοκλήρωση. Φαντάζομαι, γιατί είναι πάρα πολύ υποθετικό γιατί δεν το έχω ζήσει».

Σε ερώτηση αν επιλέγει συμβατούς ή ασύμβατους ανθρώπους για συντρόφους ή φίλους, η Κοραλία Καράντη απάντησε: «Στις ερωτικές μου σχέσεις μάλλον διάλεγα ασύμβατους ανθρώπους, εντελώς ασύμβατους, είναι πιο συναρπαστικό. Ήμουν αυτό το είδος γυναίκας. Στους φίλους διαλέγω πιο συμβατούς και ειδικά όσο μεγαλώνω, ακόμα περισσότερο. Όμως, κι εκεί με έλκουν άνθρωποι διαφορετικοί από εμένα, κυρίως με γνώμονα ότι έχω να μάθω κάτι από αυτούς ή να μου δείξουν έναν άλλον τρόπο σκέψης στα πράγματα».

Τέλος, για το αν έχει επικοινωνία με τους πρώην άντρες της, η ηθοποιός αποκάλυψε: «Με τους δύο από τους τρεις πρώην συζύγους μου έχω επαφή, οι οποίοι ήταν και το κυρίως μέρος στη ζωή μου».

Εμίλια Κλαρκ: Όταν έμαθα ότι έχω ανεύρυσμα στον εγκέφαλο φοβήθηκα ότι θα με διώξουν από το Game of Thrones

Διαβάστε ακόμη