Για να καταλαβαίνετε…

Σε συνέχεια των αποκαλύψεων μας σχετικά με την διευθέτηση από την κυβέρνηση των εκκρεμοτήτων στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης όσον αφορά το ζήτημα των προβλητών (και όχι μόνο τον προβλήτα 6) αλλά και στο ξενοδοχειακό συγκρότημα του Πόρτο Καρράς αναφορικά με το μείζον ζήτημα του αιγιαλού, ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι την επίλυση των ανοικτών αυτών υποθέσεων ακολούθησε τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ του Ιβάν Σαββίδη και του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Ο Ρωσοπόντιος ολιγάρχης τηλεφώνησε στον έλληνα πρωθυπουργό και συνομίλησε μαζί του, ευχαριστώντας τον για το προσωπικό ενδιαφέρον που επέδειξε και την οριστική διευθέτηση των εκκρεμοτήτων!

Θα πρέπει να σημειωθεί πως οι δύο άνδρες μίλησαν απευθείας, πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό!

Υπό το πρίσμα αυτό καθίσταται απολύτως σαφές πως η στήριξη του Ιβάν Σαββίδη προς την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό προσωπικά είναι δεδομένη και πως σε κάθε περίπτωση ο Ρωσοπόντιος μεγιστάνας σε ανοιχτά θέματα που τον αφορούν θα πειθαρχήσει στις επιθυμίες Μητσοτάκη.

Σε απλά λόγια, όσον αφορά τον τηλεοπτικό σταθμό Open, η υπόθεση θα καταλήξει βάσει της βούλησης και των σκοπιμοτήτων του έλληνα πρωθυπουργού!

Διαβάστε ακόμη: