Μαθαίνω ότι…

Πολύ σοβαρή υπόθεση υπεξαίρεσης και πλαστογραφίας εις βάρος των πελατών της και του επενδυτικού κοινού, φέρεται να έχει λάβει χώρα σε χρηματιστηριακή εταιρία, που τελεί ήδη υπό τον έλεγχο των Αρχών!

Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, υψηλά ιστάμενο πρόσωπο της χρηματιστηριακής, που σχετίζεται συγγενικά με πολιτικό πρόσωπο που είχε κατά το παρελθόν θητεύσει σε κυβερνητική θέση, φέρεται να διακινούσε πλαστά πινακίδια αγοραπωλησίας τίτλων, χρεογράφων και κυρίως αμοιβαίων κεφαλαίων, προς τους ανυποψίαστους πελάτες της χρηματιστηριακής εταιρίας και ενθυλάκωνε τα χρήματα, καθώς οι συναλλαγές δεν είχαν πραγματοποιηθεί ποτέ!

Κύκλοι της Κεφαλαιαγοράς επισημαίνουν ότι η αρμόδια Ανεξάρτητη Αρχή έχει ήδη επιληφθεί του θέματος και ετοιμάζεται να επιβάλει κυρώσεις στην Χρηματιστηριακή καθώς και -πιθανότατα- άρση της άδειας λειτουργίας!

Παράλληλα η υπόθεση θα λάβει τον δρόμο της Δικαιοσύνης καθώς έχουν διαπραχθεί καραμπινάτα κακουργήματα, γεγονός που φέρεται να το έχουν ήδη επισημάνει στην Επ. Κεφαλαιαγοράς, πολύ σοβαρά και αξιοσέβαστα στελέχη, όπως ο εκπρόσωπος της Τράπεζας της Ελλάδος για παράδειγμα!

Από τους πρώτους ελέγχους φέρεται να έχουν εντοπιστεί ήδη πλαστά πινακίδια για ανύπαρκτες συναλλαγές άνω των 2 εκατ. ευρώ στον λογαριασμό – φάντασμα ανυποψίαστου επενδυτή!

Και η έρευνα συνεχίζεται …

Διαβάστε ακόμη: