…επειδή πολλά λέγονται και άλλα τόσα γράφονται για τον εταιρικό μετασχηματισμό των ΕΛΠΕ, που προέρχονται κυρίως από ανταγωνιστικά προς τον όμιλο Λάτση επιχειρηματικά συμφέροντα, θα πρέπει να γίνει κατανοητό σε όλους πως κυρίαρχο όργανο είναι η γενική συνέλευση των μετοχών!

Τελεία και παύλα! Και θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν όλοι οι κρατικοδίαιτοι ότι το μεγάλο φαγοπότι με διαφημιστικά πακέτα, εξυπηρετήσεις, εργατοπατέρες, προσλήψεις ημέτερων και πολιτικό – κομματικό νταραβέρι τελειώνει οριστικά και αμετάκλητα.

Τέλος στην εποχή που έκαναν παιχνίδι στα ΕΛΠΕ οι Σταθάκηδες και οι Σκουρλέτηδες και όριζαν όπως και σήμερα αποτυχημένους βουλευτές σε θέσεις κλειδιά να λύνουν και να δένουν και να κάνουν ρουσφέτια στο σύστημα, συμβιβασμούς με τους συνδικαλιστές, προσλήψεις υιών πολιτικών και δικαστών και πληρωμές – εξαγορές των ΜΜΕ για να παρέχουν στήριξη στις εκάστοτε κυβερνήσεις!

Οι φάμπρικες με τον έλεγχο του δημοσίου σε εταιρίες όπου κατέχει μετοχική μειοψηφία παρήλθαν ανεπιστρεπτί!

Ας το καταλάβουν και οι πολιτικάντηδες, ιδίως αυτοί του πρώην ΠΑΣΟΚ αλλά και οι προνομιακοί συνομιλητές τους μεγαλοεπιχειρηματίες…

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις  από την  Ελλάδα  και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.