Μια σημαντική αποκάλυψη έκανε σήμερα το πρωί, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΟΡΕΝ ο Στέφανος Ξεκαλάκης.

Σύμφωνα με το γνωστό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ενώ ο πρώην υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας διαβεβαίωνε τη Βουλή ότι προχωρά κανονικά το πρόγραμμα πυροπροστασίας ΑΙΓΙΣ ύψους 3 δισ. ευρώ , από έρευνα προέκυψε πως απορροφήθηκε μόλις το 0,5% , δηλαδή μερικά μόλις εκατομμύρια ευρώ.

Αν πράγματι συνέβη αυτό , πρόκειται για τεράστια ολιγωρία , για την οποία κυρίως υπεύθυνος είναι ο πρώην υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης, ο εκ «μεταγραφής» κύπριος πολιτικός , για τον οποίο στην Μεγαλόνησο δεν θέλουν να ακούν λόγω του βίου και της πολιτείας του, στο δημοψήφισμα Ανάν.

Πάντως κάποιος από την κυβέρνηση πρέπει να απαντήσει στην καταγγελία του ΠΑΣΟΚ, πολύ περισσότερο γιατί η ΝΔ «επιβράβευσε» τον κ. Στυλιανίδη με μια βουλευτική έδρα, ως εκπροσώπου του Ελληνισμού της Διασποράς.

Από τον πρώην υπουργό δεν περιμένουμε απάντηση.

Αν είχε κάποιο απολογισμό για το τι παρέδωσε στον διαδοχή του στο υπουργείο Βασίλη Κικίλια ( όχι πως και ο σημερινός υπουργός Πολιτικής Προστασίας δεν είναι άμοιρος ευθυνών ), θα τον είχε ήδη κάνει.

Δια της σιωπής του, ομολογεί την προβληματική διαχείριση του υπουργείου, επί δύο ολόκληρα έτη!

Διαβάστε ακόμη: