Επειδή μετά τις αποχωρήσεις Γρ. Δημητριάδη, Στ. Παπασταύρου και Γιάννη Μπρατάκου από το Μέγαρο Μαξίμου, συζητείται ευρέως στην πιάτσα ποιος από την κυβέρνηση διατηρεί τις επαφές με τους μεγαλοεπιχειρηματίες και τους ισχυρούς εξωθεσμικούς παράγοντες, σας ενημερώνουμε ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχει αποφασίσει – και το κάνει ήδη- να διαχειρίζεται προσωπικά, απευθείας ο ίδιος,  τις σχέσεις και τις επαφές με τους ολιγάρχες, τους καναλάρχες και τους μεγαλόσχημους επιχειρηματίες!
Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι το νέο αυτό μοντέλο, χωρίς την εμπλοκή του στενού του περιβάλλοντος έχει αρχίσει ήδη να λειτουργεί αποτελεσματικά και οι πληροφορίες λένε ότι υπάρχει πλέον απευθείας σχέση και επικοινωνία του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους προβεβλημένους και πανίσχυρους εργολάβους και προμηθευτές του Δημοσίου!
Οι ίδιες πηγές ωστόσο επισημαίνουν ότι την διευθέτηση των ανοικτών υποθέσεων και των πάσης φύσης εκκρεμμοτήτων με τους μεγαλοεπιχειρηματίες, ο πρωθυπουργός την έχει αναθέσει στον Γιώργο Μυλωνάκη, ο οποίος έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Κυριάκου Μητσοτάκη και σε μεγάλο βαθμό διαδραματίζει ρόλο σχεδόν αντίστοιχης εμβέλειας με εκείνον του Γρηγόρη Δημητριάδη στις παλιές καλές εποχές της κυβέρνησης ΝΔ!
Ήδη, λέγεται, ο πρωθυπουργός φέρεται να έχει ενημερώσει τα στενά επιτελεία και τους νταραβεριτζήδες των μεγάλων επιχειρηματιών ότι τα αιτήματα και τα κρίσιμα ανοιχτά ζητήματα θα επιλύονται διά μέσω της συμμετοχής του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Γιώργου Μυλωνάκη, που αναδεικνύεται ως ο πλέον έμπιστος και αξιόπιστος συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη την ώρα τούτη!

Διαβάστε ακόμη: