Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβουν σύντομα ο Μπρούκλιν Μπέκαμ και η Νίκολα Πελτζ και ο μεγαλύτερος γιος του Ντέιβιντ και της Βικτόρια φαίνεται πως είναι ένας τυπικός άντρας αφού άφησε τη σύντροφό του να τακτοποιήσει κάθε λεπτομέρεια του γάμου τους.

Ένα μόνο πράγμα ζήτησε από τη μέλλουσα γυναίκα του, όπως αποκάλυψε η τελευταία σε πρόσφατη συνέντευξή της στη Vogue.

«Αυτό είναι το μόνο που είπε στις συζητήσεις μας για το γάμο: “Δεν θέλω τετράγωνα πιάτα”» όπως σχολίασε η 27χρονη σύντροφός του. Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ, με τη σειρά του, διευκρίνισε ότι ανάμεσα στα λίγα πράγματα που τον ενοχλούν πραγματικά είναι τα τετράγωνα πιάτα και τα μεγάλα πιρούνια.

Μπρούκλιν Μπέκαμ – Νίκολα Πελτζ: Οι παραδόσεις που θα τηρήσουν στον γάμο τους

Μια από τις παραδόσεις που θα κρατήσουν θα είναι να μη συναντηθούν νύφη και γαμπρός ανήμερα του γάμου, μέχρι τη μεγάλη στιγμή. «Το βράδυ πριν από το γάμο ο Μπρούκλιν θα πάει να μείνει με τον πατέρα μου, τον πατέρα του και τους αδερφούς μας» εξήγησε η Πελτζ. «Θα κάνουν ένα πάρτι για αγόρια κι εγώ θα είμαι με τα κορίτσια. Έτσι, από την Παρασκευή το βράδυ μέχρι το επόμενο απόγευμα του γάμου μας, δεν θα συναντηθούμε».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @brooklynbeckham

Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Μπρούκλιν είχε περιγράψει τη ρομαντική πρόταση γάμου που έκανε στη μέλλουσα γυναίκα του με την οποία έχουν αγοράσει πλέον και σπίτι στο Μπέβερλι Χιλς: «Της έκανα πρόταση στην εξοχή της Νέας Υόρκης, με μια ανθοδέσμη από παιώνιες, κεριά, το αγαπημένο της κρασί και χαβιάρι. Είχα κρύψει το δαχτυλίδι πίσω από τα λουλούδια. Είχαμε μια εκπληκτική θέα στο ποτάμι». Όταν της έκανε την κρίσιμη ερώτηση, πρόσθεσε, εκείνη έβαλε τα κλάματα. «Εγώ ήμουν σε φάση, ωχ, όχι! Έκανε πέντε λεπτά να μου απαντήσει. Συνέχισε να κλαίει. Ήταν αρκετά αγχωτικό».