Η Άντζελα Δημητρίου γιόρτασε τα φετινά της γενέθλια μαζί με την κόρη της και την εγγονή της.

Η Όλγα Κιουρτσάκη έφερε πρόσφατα στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, με την τραγουδίστρια να γίνεται γιαγιά.

Το βράδυ της Δευτέρας, η Άντζελα Δημητρίου δέχτηκε μια έκπληξη για τα γενέθλιά της, καθώς γυρνούσε σπίτι για να δει την κόρη και την εγγονή της, όμως ξαφνικά είδε μαζεμένα όλα της τα αγαπημένα πρόσωπα.

Έτσι, μοιράστηκε με το κοινό της στο Instagram ένα σύντομο βίντεο, από τη στιγμή που της κάνουν έκπληξη. Μόλις μπαίνει στο σπίτι της, τα φώτα ανάβουν κι όλοι οι καλοί της φίλοι εμφανίζονται μπροστά της, ενώ εκείνη άναυδη προσπαθεί να κρύψει τη συγκίνησή της. Μεταξύ αυτών που έδωσαν το παρών στα γενέθλιά της ήταν ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλατεία Βασιλειάδη.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Σας ευχαριστώ όλους για τις υπέροχες ευχές για τα γενέθλια μου αυτήν την ημέρα, νιώθω βαθιά ευγνώμων για όλη την αγάπη σας, η έκπληξη που μου ετοίμασαν οι αγαπημένοι μου και οι φίλοι μου. Μου έκαναν τη μέρα τόσο ξεχωριστή. Σας ευχαριστώ που είστε μέρος της ζωής μου. Σας αγαπώ».

Δείτε το βίντεο:

 

Διαβάστε ακόμη: