Ένα αντίγραφο του Λευκού Οίκου που κάποτε άνηκε στον Τζορτζ Χιρστ, μεγαλύτερο γιο του μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης Γουίλιαμ Ράντολφ Χιρστ, και χρονολογείται από το 1878, διατίθεται αυτή την στιγμή προς πώληση έναντι 25 εκατ. δολαρίων.

Σύμφωνα με αναφορές, το 1930 ο Χιρστ στράφηκε στην διάσημη αρχιτέκτονα Τζούλια Μόργκαν, ζητώντας της να επανασχεδιάσει πλήρως την κατοικία του στην Καλιφόρνια, καθώς είχε υποστεί σοβαρές ζημιές από πυρκαγιές. Η Μόργκαν, η οποία ήταν η πρώτη γυναίκα αρχιτέκτονας με άδεια στην Καλιφόρνια και η πρώτη γυναίκα που έγινε δεκτή στο περίφημο πρόγραμμα αρχιτεκτονικής l’École des Beaux-Arts στο Παρίσι, δημιούργησε ένα μίνι αντίγραφο του Λευκού Οίκου, καθώς ο Χιρστ ήθελε να καλοσωρίσει τους προέδρους των ΗΠΑ στο νέο σπίτι του. Δυστυχώς κανένας πρόεδρος δεν πάτησε το πόδι του στην κατοικία, και ο Χιρστ την πούλησε χωρίς να περάσει ούτε μια βραδιά σε αυτήν.

Από τότε το αρχοντικό είχε πολλούς διάσημους ιδιοκτήτες, ενώ φημολογείται ότι ο Τζόν Λένον και η Γιόκο Όνο θέλησαν να το αγοράσουν την δεκαετία του 1970, αλλά έκαναν πίσω την τελευταία στιγμή. Σήμερα ανήκει στον Shailesh Mehta, πρώην Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της κορυφαίας εταιρείας έκδοσης πιστωτικών καρτών Providian Financial, ο οποίος το αγόρασε το 1997 για 6,05 εκατομμύρια δολάρια και έχει επενδύσει πολλά εκατομύρια σε ανακαινίσεις.

Στο ισόγειο του σπιτιού των 2.072 τετραγωνικών μέτρων υπάρχει ένα εντυπωσιακό σαλόνι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τραπεζαρία και ένα καθιστικό, οι γαλλικές πόρτες του οποίου οδηγούν σε ένα μεγάλο αίθριο και την πισίνα. Σε αυτό το επίπεδο, υπάρχει επίσης ένας πολυτελής κινηματογράφος, μια αίθουσα κρασιού, γυμναστήριο και ένα επιβλητικό “Οβάλ γραφείο”.

Στον δεύτερο όροφο υπάρχουν 10 υπνοδωμάτια και 11 μπάνια. Η κυρίως σουίτα, η οποία βρίσκεται στο ημικύκλιο που σχηματίζεται στο πίσω μέρος του σπιτιού, έχει θέα στην πισίνα και στους πανέμορφους ανθισμένους κήπους.