Μια σειρά φωτογραφιών και βίντεο από την καθημερινότητά της ως μητέρα δημοσίευσε στο Instagram η Kourtney Kardashian, με μια εξ αυτών να προκαλεί αντιδράσεις.

Η επιχειρηματίας και influencer δημοσίευσε φωτογραφίες του τεσσάρων μηνών γιου της, Rocky Thirteen, όπως ονομάζεται, να απολαμβάνει τη βόλτα του με το καρότσι. Μεταξύ άλλων όμως, η influencer φαίνεται να βγάζει γάλα από το στήθος της με θήλαστρο, φορώντας ένα δαντελένιο μαύρο κορμάκι και γόβες.

Η λήψη αυτή φαίνεται ότι δεν άρεσε σε ορισμένους ακολούθους της. «Η φωτογραφία με το θήλαστρο για ποιον λόγο;» ρώτα ένας χρήστης του Instagram. «Ναι αυτό κάνει κάθε μαμά, φορά τακούνια, πολυτελή εσώρουχα και αντλεί γάλα. Είναι γελοία», αναφέρει μια άλλη. «Full makeup και τακούνια απλά για να μας δείξει ότι συλλέγει γάλα; Τι κάνουν οι άνθρωποι για το χειροκρότημα» σημειώνει ένας άλλος χρήστης του Instagram.

Η 44χρονη Kardashian η οποία έχει αποκτήσει άλλα τρία παιδιά με τον πρώην σύζυγό της, Scott Disick, στις αρχές Νοεμβρίου του 2023 έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί με τον μουσικό Travis Barker.

Διαβάστε ακόμη: