Δεν χωρεί αμφιβολία ότι στα επιτελεία 3 πανίσχυρων καναλαρχών – και όχι μόνο- που διαθέτουν επιρροή και εξωθεσμική παρέμβαση στην εξουσία και το σύστημα, ακόμη πανηγυρίζουν με το εκλογικό κάζο του Κυριάκου Μητσοτάκη, τον οποίο ούτως ή άλλως ήθελαν να τον «κοντύνουν» για τους δικούς τους προσωπικούς και επιχειρηματικούς λόγους!

Και δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί (όσοι έχουν γνώση εκ των έσω αντιλαμβάνονται την βασιμότητα των γραφομένων) ότι οι 3 μεγαλόσχημοι καναλάρχες άνοιξαν σαμπάνιες, θεωρώντας ότι κόπηκαν τα φτερά του Μητσοτάκη και πως η όποια τυχόν αλαζονεία της εξουσίας και έπαρση θα μετριασθούν πλέον στον υπέρτατο βαθμό και θα επιστρέψει η κανονικότητα!

Την ίδια ώρα, καλά ενημερωμένες πηγές υποστηρίζουν ότι ο Υπ. Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, αναδεικνύεται την ώρα τούτη ως σημείο αναφοράς στο εσωτερικό της ΝΔ, με τις πληροφορίες να λένε ότι πλήθος κομματικών στελεχών αλλά και προβεβλημένων υπουργών και βουλευτών υπέβαλαν τα διαπιστευτήρια τους το βράδυ των εκλογών στον φερόμενο και ως δελφίνο της ηγεσίας της ΝΔ, που απολαμβάνει της στήριξης πανίσχυρων επιχειρηματικών και μιντιακών συμφερόντων της χώρας!

Διαβάστε ακόμη