Μαθαίνω πως …μας τελείωσε από υποψήφια για την ηγεσία του ΟΟΣΑ η Ελληνίδα πρώην Επίτροπος κα Αννα Διαμαντοπούλου, που αποσύρθηκε από την κούρσα.

Στηρίχθηκε ειλικρινά από τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και (λίγους) υψηλούς Κοινοτικούς παράγοντες.

Στηρίχθηκε …εντελώς ανειλικρινά από 2 κορυφαίους υπουργούς (αυτό σημαίνει πως υπογείως την «πριόνιζαν» ενώ έπαιρναν όρκους ενώπιον του Πρωθυπουργού πως παλεύουν για να την εκλέξουν), προωθήθηκε από κορυφαίο επιχειρηματία που έχει μεγάλες άκρες αλλά και μεγάλες μπίζνες στο εξωτερικό, «πυροβολήθηκε» από άλλο κορυφαίο επιχειρηματία που επίσης μιλάει με παράγοντες του …υπερατλαντισμού, επειδή δεν τον προσέγγισε όταν έπρεπε και όταν το έκανε ήταν αργά.

Μία συγκεκριμένη πλευρά του κυβερνώντος κόμματος (που αυτή την εποχή δεν είναι και πολύ στα πράγματα) δεν την ήθελε ούτε …ζωγραφιστή, ο πάλαι ποτέ δικός της πολιτικός χώρος το σημερινό ΚΙΝΑΛ την πολέμησε σφόδρα διότι μιλάει αγγλικά (η Πρόεδρος ομιλεί μόνον ελληνικά ως γνωστόν), ο ΣΥΡΙΖΑ σαφέστατα εχθρικός και οι διπλωματικοί υπάλληλοι του ΥΠΕΞ που «έτρεξαν» την υποψηφιότητά της απεδείχθησαν… «απλώς φιλέλληνες» όπως το είχε πεί σοφά ο μακαρίτης Ανδρέας Παπανδρέου.

Α ξέχασα, τη στήριξε και ο ΓΑΠ (κατά κόσμον Γιώργος Παπανδρέου) αλλά φαίνεται πως αυτό τελικά δεν μετράει στους αμερικανούς, παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα.

Πάλι καλά που από τους 22 που ξεκίνησαν την κούρσα, έφτασε στην 3η θέση για να αποσυρθεί.

Λέτε τώρα να πεισμώσει με μερικούς-μερικούς ο Κυριάκος και να τη …θυμηθεί την κα Διαμαντοπούλου με πρώτη ευκαιρία;

Αυτό το τελευταίο δεν κυκλοφορεί τυχαία από χτες, αλλά ίσως η κυβέρνηση να παράγει περισσότερο εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ από όσο μπορεί να καταναλώσει.

Σήμερα τουλάχιστον, διότι στο μέλλον δεν ξέρεις.

«Κοινή γαρ η τύχη και το μέλλον αόρατον» που έλεγε και ο αρχαίος ημών Δημοσθένης…

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.