Παρελθόν από το διοικητικό συμβούλιο της Coca Cola HBC αποτελεί η Άννα Διαμαντοπούλου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η κα. Διαμαντοπούλου ενημέρωσε την εταιρεία για την πρόθεση της να παραιτηθεί από το Δ.Σ. με ισχύ από τις 16 Σεπτεμβρίου του 2024, μετά την πρόσφατη ανακοίνωση της υποψηφιότητας της για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

Η κα. Διαμαντοπούλου ήταν ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Coca Cola HBC και μέλος της Επιτροπής Αποζημιώσεων, της Επιτροπής Υποψηφιοτήτων και της Επιτροπής Κοινωνικής Ευθύνης

Υπενθυμίζεται ότι η Άννα Διαμαντοπούλου ανακοίνωσε με βίντεο ότι θα διεκδικήσει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Η πρώην Επίτροπος και πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος.

Την υποψηφιότητά της συνοδεύει με κείμενο διακήρυξης αρχών και θέσεων και με τίτλο «Είμαι η Άννα Διαμαντοπούλου και ζητώ τη στήριξή σας. Για ένα μεγάλο και κυβερνών ΠΑΣΟΚ».

Η δήλωση Δαυίδ

Σχολιάζοντας την απόφαση της κας. Διαμαντοπούλου, ο πρόεδρος της Coca Cola HBC, Αναστάσιος Δαυίδ δήλωσε τα εξής: «Εκ μέρους του Δ.Σ. θα ήθελα με την ευκαιρία αυτή να εκφράσω την ειλικρινή μας εκτίμηση στην Άννα για τη σημαντική συμβολή της τα τελευταία τρία χρόνια».

Η διοίκηση έχει ξεκινήσει ήδη την αναζήτηση για την αντικατάσταση της κας Διαμαντοπούλου με μη εκτελεστικό μέλος.

Ο διορισμός του θα πρέπει να εγκριθεί από τους μετόχους σε έκτακτη γενική συνέλευση σύμφωνα με τον ελβετικό δίκαιο.

Διαβάστε ακόμη: