Δυναμικό ξεκίνημα έκανε το βράδυ της Παρασκευής 14 Οκτωβρίου, το «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη. Η κορυφαία εκπομπή έρευνας του MEGA έκανε πρεμιέρα με μία υπόθεση μυστηρίου που καθήλωσε τους τηλεθεατές και της χάρισε την πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης.

Το «Φως στο Τούνελ» κατέκτησε όλα τα κοινά. Στο σύνολο του πληθυσμού σημείωσε πρωτιά με ποσοστό 24,7% και στο δυναμικό κοινό 18-54 με 18,7%. Σε επιμέρους κοινό η τηλεθέαση άγγιξε το 27,2%. Για 28η χρονιά, η Αγγελική Νικολούλη έρχεται να φωτίσει σκοτεινές υποθέσεις.

Η δημοσιογράφος στην έναρξη της πρώτης εκπομπής της φετινής σεζόν θέλησε να μοιραστεί δυο λόγια καρδιάς με το τηλεοπτικό κοινό. «Καλησπέρα! Να ‘μαστε φίλοι μου όλοι μαζί πάλι εδώ στο Τούνελ με τα φώτα αναμμένα για να φωτίσουμε τα σκοτάδια της κοινωνίας μας. Της κοινωνίας που ζούμε και μεγαλώνουν τα παιδιά μας. Να το προσπαθήσουμε, να αγωνιστούμε όλοι λίγο παραπάνω με έργα και όχι μόνο με λόγια» είπε αρχικά.

«Πριν δούμε τις ιστορίες που ξεχωρίζουν τούτη τη νύχτα θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για τις ευχές. Για αυτή την 28η τηλεοπτική μας χρονιά. Και στον πρόεδρο μας και στην παραγωγή μας, σε όλους τους φίλους εδώ στο MEGA. Γιατί είναι έτσι πραγματικά συγκινητικά τα λόγια και οι ευχές και όλα. Ευχαριστώ θερμά» συμπλήρωσε η Αγγελική Νικολούλη.

Από την πρώτη στιγμή που η εκπομπή βγήκε στον αέρα το #fosstotounel έγινε πρώτο trend στο Twitter, αποδεικνύοντας πως είναι η εκπομπή με τους πιο φανατικούς τηλεθεατές. Οι χρήστες του Twitter περίμεναν με ανυπομονησία την επιστροφή της Αγγελικής Νικολούλη και η υποδοχή που της επεφύλασσαν ήταν ανάλογη.

Η ατάκα «έλα κούκλε» της δημοσιογράφου στον νέο της συνεργάτη Φάνη Πέγκα «έριξε» το Twitter.

https://www.youtube.com/watch?v=2wQKp_7QuQU&ab_channel=Zappitshow

Διαβάστε ακόμη: