Τα «κάστρα» πέφτουν ένα ένα. Σήμερα ήταν η σειρά της ΚΟΕ να αλλάξει διοίκηση, αποδεικνύοντας ότι φυσάει άνεμος αλλαγής στις περισσότερες Ομοσπονδίες. Ο Κυριάκος Γιαννόπουλος είναι ο θριαμβευτής των εκλογών στην Κολυμβητική Ομοσπονδία. Ο πρώην διεθνής πολίστας συγκέντρωσε 111 ψήφους σε σύνολο 202 σωματείων, ενώ ο Σπύρος Γιαννιώτης με το “Νέο Κύμα” 91.

Στα αξιοσημείωτα και η ήττα του Δημήτρη Διαθεσόπουλου στις εκλογές για την θέση του εκπροσώπου στην ΕΟΕ αφού εκείνος που εξελέγη ήταν ο Νικος Ξυλούρης με 103 ψήφους έναντι 96 του πρώην προέδρου της ΚΟΕ.

 

 

Και τώρα οι εκλογές στον ΣΕΓΑΣ

Το κυρίαρχο γεγονός πλέον είναι οι εκλογές στον ΣΕΓΑΣ που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη. Η «Αναγέννηση» της οποίας ηγείται η Τασούλα Κελεσίδου είναι το φαβορί μετά και την γενική συνέλευση που προηγήθηκε. Η Ολυμπιονίκης της δισκοβολίας έχει «παράσταση νίκης» με ποσοστό που φτάνει το 63%. Η αρχαιότερη Ομοσπονδία του ελληνικού αθλητισμού είναι πολύ κοντά να γυρίσει σελίδα και να εμπιστευθεί τις τύχες της σε νέους ανθρώπους με όραμα, στόχους και όρεξη για προσφορά στον στίβο.

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.