Ο Ανδρέας Μικρούτσικος εξέφρασε την άποψή του για την πρόσφατη συναυλία της Ματούλας Ζαμάνη στο τέλος της οποίας η τραγουδίστρια έβγαλε την μπλούζα της.

Η κίνησή της καταγράφηκε σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα κοινωνικά δίκτυα και προκάλεσε συζητήσεις.

Οι δημοσιογράφοι στο πάνελ της εκπομπής «Buongiorno» τοποθετήθηκαν σε σχέση με το περιστατικό το πρωί της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου, με κάποιους να δείχνουν τη συμφωνία τους με αυτή τη χειρονομία και τον Ανδρέα Μικρούτσικο να εκφράζει τις ενστάσεις του.

Αρχικά, τόνισε: «Ο Γρηγόρης [Αρναούτογλου] δίνει συγχαρητήρια που το έκανε. Εγώ αυτό δεν το καταλαβαίνω. Το να κάνει αυτή την κίνηση και να βγαίνουν τοξικά, αρνητικά, χυδαία σχόλια με βρίσκει όχι κάθετο, αλλά με την πέτρα στο χέρι να τους ρίξω. Αλλά σαν κίνηση εμένα δεν μου αρέσει αυτό και όχι για το αν είναι υπέρβαρη ή όχι, αλλά δεν μου αρέσει αυτός ο “αγοραίος διονυσιασμός”. Βγαίνεις να τραγουδήσεις».

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής τόνισε πως η ενέργεια και η έκσταση που αισθάνεται κάποιος κατά τη διάρκεια της ζωντανής ερμηνείας δεν δικαιολογεί μια τέτοια πράξη:

«Όλη μου τη ζωή την έχω περάσει στο πάλκο παρακολουθώντας πολύ μεγάλους τραγουδιστές. Όχι μόνο την πρώτη μου σύζυγο, τη Μαρία Δημητριάδη, μέγιστη τραγουδίστρια, ό, τι μεγάλος τραγουδιστής υπάρχει έχω βρεθεί δίπλα του. Δηλαδή διονυσιακός τραγουδιστής… Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου που να βλέπεις ένα γήπεδο να τον σηκώνει πάνω. Δεν κάθεσαι να κάνεις αυτά τα πράγματα. Δεν δικαιολογείται, αυτό λέγεται ενθουσιασμός, αλλά θα κριθείς για το πώς θα εκφράσεις τον ενθουσιασμό. Εμένα δεν μου αρέσει αυτή η εικόνα, αλλά από το “δεν μου αρέσει” μέχρι το να στηλιτεύω, να κατηγορώ και να αμαυρώνω και να βγάζω ό,τι φαρμάκι έχω είναι από τη νύχτα στη μέρα. Δεν μου αρέσει, την εκτιμώ, το θεωρώ υπερβολικό, νομίζω ότι έχασε ένα μέτρο εδώ, όχι γιατί είναι υπέρβαρη, όποια και αν ήταν».

Συγχρόνως, πρόσθεσε: «Αυτή η εικόνα δεν μπορώ να τη δω ως συνέχεια καμίας κόρυφωσης. Θέλει να πει πράγματα για τη συμπερίληψη, για τον ρατσιμό, για όλα αυτά, τα χοντρός, παχύς και όλα αυτά τα πράγματα, κια τα δηλώνει με αυτόν τον τρόπο».

Ματούλα Ζαμάνη: Έβγαλε την μπλούζα σε συναυλία της

Η «σπόντα» του Μικρούτσικου στον Ουγγαρέζο: «Δεν με αφήνεις να μιλήσω, κάτι μου θυμίζεις»

Διαβάστε ακόμη: