Μία «σπόντα» με «άγνωστο» αποδέκτη έριξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον «αέρα» της εκπομπής Buongiorno, στη διάρκεια «αντιπαράθεσης» με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Η εκπομπή φιλοξένησε εκτενές ρεπορτάζ για τη βάφτιση της εγγονής της Άντζελας Δημητρίου, με τη Φαίη Σκορδά να σχολιάζει μετά την προβολή του σχετικού βίντεο τις όμορφες στιγμές που ζει η οικογένεια, έχοντας αφήσει την όποια μεταξύ τους αντιπαράθεση στο παρελθόν.

Τον λόγο τότε πήρε ο Ανδρέας Μικρούτσικος ο οποίος ξεκίνησε να μιλάει για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε η σχέση της τραγουδίστριας με την κόρη και τον γαμπρό της, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να τον συμβουλεύει να μετράει τις κουβέντες του.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Οι συμβουλές του Ουγγαρέζου και η «σπόντα» on air
«Πρόσεχε τι θα πεις τώρα, μέτρα τις κουβέντες σου», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να του απαντά, σε δήθεν έντονο ύφος: «Σε εμένα θα πεις τι θα πω; Πρόσεχε τι λες σε εμένα Δημήτρη».

«Εγώ τον σεβασμό μου τον έχω δεδομένα προς εσένα, αλλά πρόσεχε τι λες. Εγώ σε συμβουλεύω», συνέχισε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να «ξεσπά», ρίχνοντας μια σπόντα με «άγνωστο» αποδέκτη.

«Θα με αφήσεις να πω; Κατ’ αρχήν έχεις ένα κακό, δεν με αφήνεις να μιλήσω… Κάτι μου θυμίζεις!», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Διαβάστε ακόμη: