Έχουν περάσει 17 χρόνια κι εξακολουθούμε ν’ αναφερόμαστε στην αγαπημένη μας τετράδα, στους έρωτες και στους χωρισμούς τους, στις εμβληματικές στιγμές μόδας, ακόμη και στην αγάπη τους για το Cosmopolitan. Στην πραγματικότητα μοιάζει με χθες, η στιγμή που η Carrie αφήνει τον Aleksandr Petrovsky, για τον Mr. Big στο Παρίσι.

Δύο ταινίες και μια κόντρα ανάμεσα στις πρωταγωνίστριες μετά, το Sex And The City επιστρέφει με το SATC reboot που θα το δούμε στις οθόνες μας το Δεκέμβρη του 2021. Ενώ οι Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon και Kristin Davis, επιστρέφουν στη νέα σειρά που θα λέγεται And Just Like That, η Kim Cattrall επέλεξε να μην είναι μέρος αυτής. Αυτό σημαίνει ότι η Samantha Jones δεν θα είναι καθόλου μέρος του show στο μέλλον.
And Just Like That: Αποκαλύφθηκε με ποιο τρόπο η Samantha Jones θα βρίσκεται εκτός σεναρίου
To ερώτημα όλων των θαυμαστριών είναι με ποια δικαιολογία θα βρίσκεται η Samantha εκτός σεναρίου. Θα τη δολοφονήσουν; Θα εξαφανιστεί σε κάποια παραλία με τον Smith Jerrod; Το ίδιο αναρωτιόμαστε κι εμείς. Πρόσφατα ανακοινώθηκε ο τρόπος και τελικά οι θαυμάστριες δεν ενθουσιάστηκαν. Φαίνεται πως στο σενάριο έχει γραφτεί μια ρήξη ανάμεσα στη Samantha και στην Carrie.
And Just Like That: Αποκαλύφθηκε με ποιο τρόπο η Samantha Jones θα βρίσκεται εκτός σεναρίου
“Προχωράμε στην απουσία της πολύ γρήγορα”, ανέφερε άνθρωπος που σχετίζεται με τη σειρά στη Daily Mail. Οι τηλεθεατές θα μάθουν ότι η Samantha και η Carrie μάλωσαν επειδή λήγει η συνεργασία τους. Η Carrie δηλαδή σταματά να έχει την Samantha υπεύθυνη των δημοσίων σχέσεων κι έρχεται ολική ρήξη στη σχέση τους.

Η ίδια πηγή ανέφερε πως θα δούμε την Carrie ν’ αναπολεί τη φίλη της, να της λείπει και να θέλει να φτιάξουν της σχέση τους. Αναρωτιόμαστε πώς θα είναι όλο αυτό…