Μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε σε παγκόσμιο επίπεδο, το Netflix μόλις ανακοίνωσε και επίσημα ότι το One Piece θα συνεχιστεί για 2η σεζόν. Η streaming υπηρεσία δεν αποκάλυψε πότε ακριβώς θα έρθει το νέο κεφάλαιο, αλλά παρ’ όλα αυτά, έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα βίντεο από τον Eiichiro Oda. 

O θρυλικός δημιουργός του One Piece βρίσκεται για ακόμη μια φορά στο στούντιο του και έχει μια συνομιλία μέσω ενός Den Den Mushi και ρωτάει πώς σας φάνηκε η πρώτη σεζόν. Φυσικά, αργότερα αποκαλύπτεται ότι το Netflix έδωσε το πράσινο φως για τον 2ο κύκλο.

Επιπροσθέτως, στο τέλος του βίντεο-έκπληξη βλέπουμε τον Oda να ζωγραφίζει σε σκίτσο τον πολύ γνωστό και αγαπητό χαρακτήρα Chopper, κάτι που αφήνει να εννοηθεί ότι θα υπάρχει στη 2η σεζόν.

Δείτε το βίντεο παρακάτω: 

Λίγα λόγια για το One Piece:   

Η σειρά των οκτώ επεισοδίων, που βασίζεται στο έργο του θρυλικού Eiichiro Oda, ακολουθεί τον Iñaki Godoy ως Luffy, έναν νεαρό που ονειρεύεται να γίνει ο βασιλιάς των πειρατών. Για να πετύχει τον στόχο του, ξεκινά να βρει τον θρυλικό θησαυρό, γνωστό ως One Piece, που είναι κρυμμένος κάπου στον απέραντο ωκεανό. Στην πορεία, στρατολογεί ένα πιστό πλήρωμα, μεταξύ των οποίων ο Mackenyu ως Roronoa Zoro, η Emily Rudd ως Nami, ο Jacob Romero Gibson ως Usopp και ο Taz Skylar ως Sanji.   

Η live-action σειρά δημιουργήθηκε από τους Matt Owens και Steven Maeda, οι οποίοι είναι επίσης οι showrunners και εκτελεστικοί παραγωγοί. Ο Eiichiro Oda συμμετέχει επίσης ως εκτελεστικός παραγωγός.  

Το One Piece παίζει αποκλειστικά μέσα από τη “συχνότητα” του Netflix.

Διαβάστε ακόμη: