Η μυστική κόρη του Πελέ κατονομάζεται στη διαθήκη του, παρόλο που ο θρύλος του ποδοσφαίρου αρνιόταν την πατρότητά της σε όλη της τη ζωή.

Οι εξετάσεις DNA και μια δικαστική απόφαση απέδειξαν ότι ο Πελέ ήταν ο πατέρας της Sandra Regina και ο θρύλος της Βραζιλίας την ονόμασε στη διαθήκη του παρόλο που αρνιόταν να την αναγνωρίσει σε όλη της τη ζωή.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Mirror o θρύλος του ποδοσφαίρου Πελέ αρνήθηκε ότι η Sandra Regina ήταν κόρη του σε όλη της τη ζωή, αλλά τώρα αποκαλύφθηκε ότι της άφησε ένα μερίδιο από τα εκατομμύρια του στη διαθήκη του.

Η Sandra, η οποία γεννήθηκε το 1964, πέθανε πριν από 17 χρόνια, συντετριμμένη που ο πατέρας της αρνιόταν ακόμα να την αναγνωρίσει. Αλλά και τα επτά παιδιά του, συμπεριλαμβανομένης της ίδιας, ονομάστηκαν στη διαθήκη του.

sandrareginaPele

Το μερίδιο της Σάντρα από την περιουσία του θα περάσει στους δύο γιους της, οι οποίοι γνώρισαν τον παππού τους για πρώτη φορά καθώς εκείνος πέθαινε στο νοσοκομείο.

Η τελευταία επιθυμία του Πελέ ήταν να συναντήσει τον Octavio Felinto Neto και τον Gabriel Arantes do Nascimento και τον επισκέφτηκαν στις 28 Δεκεμβρίου, μια μέρα πριν πεθάνει σε ηλικία 82 ετών.

Υπενθυμίζεται ότι ο άνθρωπος με το πιο επιδραστικό παρατσούκλι στην ιστορία του αθλητισμού, πέρασε στην αιωνιότητα στις 22 Δεκεμβρίου του 2022, σε ηλικία 82 ετών έπειτα από μακρά και επίπονη μάχη με τον καρκίνο.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής είχε στο πλάι του τις τελευταίες του στιγμές όλη του την οικογένεια.

Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα υγείας, τα οποία επιδεινώθηκαν μετά την εμφάνιση καρκίνου στο παχύ έντερο.

Διαβάστε ακόμη: