Η Amazon ανακοίνωσε το Σάββατο ότι το πρώτο επεισόδιο της σειράς «The Lord of the Rings: The Rings of Power» προσέλκυσε πάνω από 25 εκατομμύρια θεατές παγκοσμίως την πρώτη του μέρα, καθιστώντας το το μεγαλύτερο ντεμπούτο που έχει γίνει ποτέ στο streaming της Prime Video.

Η σειρά βασίζεται στα παραρτήματα των γνωστών βιβλίων του J.R.R Tolkien “Lord of the Rings” και είναι η πιο ακριβή τηλεοπτική σειρά όλων των εποχών.

«Είναι κατά κάποιο τρόπο ταιριαστό που οι ιστορίες του Tolkien – από τις πιο δημοφιλείς όλων των εποχών, και αυτό που πολλοί θεωρούν ότι είναι η πραγματική προέλευση του είδους φαντασίας – μας οδήγησαν σε αυτήν την περήφανη στιγμή», δήλωσε η επικεφαλής των Amazon Studios, Jennifer Salke.

Στο πόσο πολύτιμη είναι η σειρά τόσο για τους θαυμαστές όσο και για την εταιρεία αναφέρθηκε και ο επικεφαλής της Amazon, δισεκατομμυριούχος Τζεφ Μπέζος κατά την διάρκεια της πρεμιέρας της σειράς στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τα επεισόδια της σειράς θα συνεχίσουν να κάνουν το ντεμπούτο τους κάθε εβδομάδα στο Amazon Prime. Νωρίτερα αυτό το μήνα, το HBO είπε ότι το «House of the Dragon», μια σειρά prequel του «Game of Thrones», ήταν η μεγαλύτερη πρεμιέρα σειράς στην ιστορία του.

Διαβάστε ακόμη: