Αύξηση σε όλα τα βασικά μεγέθη κατέγραψε το 2023 η ALPHA TRUST HOLDINGS σύμφωνα με τα οικονομικά αποτελέσματα που παρουσίασε στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών στο πλαίσιο της Ετήσιας Ενημέρωσης Αναλυτών.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση ο κύκλος εργασιών για τη χρήση 2023 ανήλθε σε € 8,47 εκατ. έναντι € 7,03 εκατ. της προηγούμενης χρήσης, σημειώνοντας αύξηση κατά 20,48%. Τα κέρδη προ χρηματοοικονομικών, φόρων και αποσβέσεων για τη χρήση 2023 ανήλθαν σε € 2,15 εκατ. έναντι € 1,15 εκατ. της προηγούμενης χρήσης, σημειώνοντας αύξηση κατά 86,02%. Τα κέρδη μετά από φόρους από συνεχιζόμενες δραστηριότητες για τη χρήση 2023 ανήλθαν σε € 1,34 εκατ. έναντι € 0,51 εκατ. της προηγούμενης χρήσης, σημειώνοντας αύξηση κατά 161,55%.

Η Διοίκηση εκτιμά ότι ο ενάρετος κύκλος της ελληνικής οικονομίας δεν έχει κλείσει και θεωρεί ότι οι συνεχείς επενδύσεις σε τεχνολογία και ανθρώπινο δυναμικό των τελευταίων ετών δύνανται να συνεισφέρουν θετικά και το 2024. Κατά το πρώτο τετράμηνο παρατηρήθηκε άνοδος στα κύρια μεγέθη. Σκοπός είναι η διεύρυνση των αντικειμένων και η διατήρηση ή βελτίωση της μερισματικής απόδοσης στους μετόχους.
Η Εταιρεία -καταλήγει η ανακοίνωση- διερευνά, όπως πάντα, οποιονδήποτε πρόσφορο τρόπο που θα αυξήσει την αξία στους μετόχους, τους πελάτες, το προσωπικό και την ευρύτερη κοινωνία.

Διαβάστε ακόμη: