Η Μπιάνκα Σενσόρι έχει γίνει κυριολεκτικά άλλος άνθρωπος μετά το γάμο της με τον ράπερ Κάνιε Γουέστ πριν από έναν χρόνο.

Οι μέρες που ήταν άσημη και ασκούσε το επάγγελμα του αρχιτέκτονα στη Μελβούρνη έχουν περάσει ανεπιστρεπτί για την 28χρονη Μπιάνκα, η οποία έγινε πρωτοσέλιδο παγκοσμίως την Τρίτη, όταν ο σύζυγός της μοιράστηκε στο Instagram τρεις πρόστυχες φωτογραφίες που την απεικονίζουν να ποζάρει με ελάχιστα ρούχα.

Ο Κάνιε ανέβασε τις φωτογραφίες καθώς ετοιμαζόταν να κυκλοφορήσει το νέο του τραγούδι με τον Travis Scott την Τρίτη, πριν από την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ, Vultures, που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον μήνα.

Στις φωτογραφίες, η Μπιάνκα εθεάθη να ποζάρει στο σπίτι του ζευγαριού φορώντας ένα εξαιρετικά αποκαλυπτικό σουτιέν, στρινγκ, δερμάτινο κορσέ, κάλτσες και ένα γούνινο τοπ που μόλις και μετά βίας κάλυπτε τα απόκρυφα σημεία της.

Αντίθετα, φωτογραφίες της Μπιάνκα που τραβήχτηκαν πριν γνωρίσει τον Κάνιε τη δείχνουν να είναι ντυμένη πιο συντηρητικά.

Δείτε πώς ήταν πριν η Μπιάνκα Σενσόρι:

Μπιάνκα Σενσόρι: Προσπαθεί να μοιάσει στην Κιμ Καρντάσιαν, πρώην του Κάνιε Γουέστ

Μόλις ο Κάνιε δημοσίευσε τις φωτογραφίες της Μπιάνκα, πολλοί παρατήρησαν το πόσο προσπαθεί να μοιάσει με την πρώην σύζυγο του ράπερ, Κιμ Καρντάσιαν.

«Ορκίζομαι ότι νόμιζα ότι ήταν η Κιμ», έγραψε κάποιος, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχει ξεπεράσει την Κιμ». Ένας άλλος έγραψε: «Την ντύνεις σαν την Κιμ».

Ο Κάνιε είχε επικρίνει στο παρελθόν την Κιμ για «υπερβολική σεξουαλικότητα», βάζοντας στο στόχαστρο την εταιρεία εσωρούχων της, ενώ υποστήριξε ότι το wet look φόρεμα Thierry Mugler που φόρεσε στο Met Gala 2019 ήταν «πολύ σέξι».

Δείτε πώς είναι μετά τον γάμο της με τον Κάνιε Γουέστ:

Η Μπιάνκα και ο Κάνιε παντρεύτηκαν μυστικά τον Δεκέμβριο του 2022, μόλις έναν μήνα μετά το διαζύγιό του με την Κιμ.

Τον Σεπτέμβριο, φίλοι της Μπιάνκα εξέφρασαν τις ανησυχίες τους ότι την χειραγωγούσε και έκανε τα πάντα για να την κάνει να μοιάζει στην Κιμ. «Ο Κάνιε θέλει να κάνει την Μπιάνκα μια παρόμοια εκδοχή της Κιμ», δήλωσε μια πηγή.

Και συνέχισε: «Η διαφορά είναι ότι όταν η Κιμ ήταν με τον Κάνιε, ήταν σεβαστός στον κόσμο της μόδας. Από τότε έχει χάσει αυτόν τον σεβασμό».

Διαβάστε ακόμη: