Αν googlάρεις “η πιο σέξι αθλήτρια στον κόσμο”, η πρώτη σου σελίδα θα γεμίσει με αποτελέσματα της Αλίσα Σμιντ. Της Γερμανίδας σπρίντερ που στο άκουσμα πως θα βρίσκεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες ξέσπασε σε κλάματα.

Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα. Ένα όνειρο για το οποίο έχει παλέψει σε όλη της τη ζωή. Το να δώσεις το παρών στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα άλλο επίτευγμα.

Η Αλίσα Σμιντ προκρίθηκε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού στη μικτή σκυταλοδρομία 4Χ400 μέτρων μετά τη συμμετοχή της στο World Athletics Relays στις Μπαχάμες το Σαββατοκύριακο.

Τι καλύτερο από το να βρίσκεσαι καλοκαίρι στις Μπαχάμες και να μαθαίνεις πως το όνειρό σου έγινε πραγματικότητα; Μοναδικό το συναίσθημα και η 25χρονη σπρίντερ έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ως η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο.

Ωστόσο κακά τα ψέματα. Δεν είναι οι επιδόσεις της εκείνες που τη βοήθησαν να γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό. Οι εντυπωσιακές αναλογίες της, δείγμα της σκληρής προπόνησης και διατροφής, τα πανέμορφα γαλάζια μάτια, τα ξανθά μαλλιά και το γλυκό πρόσωπό της, αποτελούν το πακέτο που δεν περνάει απαρατήρητο από κανέναν.

Μάλιστα την έχουν βοηθήσει ώστε να αυξήσει το εισόδημά της μέσω χορηγιών διότι όπως αποκάλυψε πρόσφατα, τα χρήματα που παίρνει από τη γερμανική ομοσπονδία δεν φτάνουν ούτε για ζήτω. Για την ακρίβεια αμείβεται με 700 ευρώ το μήνα από την ομάδα της στον στίβο και την ομοσπονδία της Γερμανίας, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί ως γυμνάστρια στην Μπορούσια Ντόρτμουντ.

«Το μεγαλύτερο όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Σε λιγότερο από έναν μήνα, θα είμαι στο Παρίσι για να δημιουργήσω αναμνήσεις που θα κρατήσουν μια ζωή. Αυτή η σκέψη ήταν το καθημερινό κίνητρό μου για πολλά χρόνια, θυμίζοντας μου γιατί είναι σημαντικό να μην τα παρατάς ποτέ», ήταν η λεζάντα που συνόδευσε το video όπου βάζει τα κλάματα όταν μαθαίνει για την πολυπόθητη πρόκριση στην Ολυμπιάδα και η καρδιά μας θα χτυπήσει λίγο περισσότερο δυνατά όταν θα έρθει η ώρα για το “λάβετε θέσεις” στη μικτή σκυταλοδρομία 4Χ400 μέτρων.

Διαβάστε ακόμη