Η σαγηνευτική φύση της συλλεκτικής Alfa Romeo 33 Stradale, η οποία θα παραχθεί σε μόλις 33 μονάδες, δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Και κάπως έτσι, έφτασε η ώρα να ακουστεί για πρώτη φορά ο ήχος του twin-turbo V6 κινητήρα, ο οποίος αποδίδει πάνω από 620 ίππους στη θερμική έκδοση του αυτοκινήτου.

Ο ήχος «αιχμαλωτίστηκε» κατά τη διάρκεια των δοκιμών εξέλιξης του supercar και πλέον βρίσκεται αναρτημένος σε όλα τα social media της μάρκας, με τη μορφή μιας αρμονικής σπορ μελωδίας που είναι άμεσα αναγνωρίσιμη ως Alfa Romeo.

Alfa Romeo 33 Stradale: Συνεχίζει τη γνωριμία της με το κοινό

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σχεδόν ένα χρόνο μετά από την αποκάλυψη του μοντέλου η ομάδα εξέλιξης έχει εστιάσει στην τελειοποίηση των δυναμικών του χαρακτηριστικών. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα δύσκολη αποστολή, καθότι σκοπός δεν είναι μόνο οι κορυφαίες επιδόσεις στην πίστα, αλλά και η ευχρηστία κάτω από όλες τις συνθήκες.

Παράλληλα, το αυτοκίνητο συνεχίζει τη γνωριμία με το κοινό, λαμβάνοντας μέρος στα μεγαλύτερα αυτοκινητικά event του κόσμου, με πιο πρόσφατο παράδειγμα τη συμμετοχή στο Goodwood Festival of Speed.

Απολαύστε τον ήχο της Alfa Romeo 33 Stradale:

Διαβάστε ακόμη: