Απόδραση στην Κεφαλονιά για τον Αλέξη Τσίπρα με την σύζυγό του, Μπέτυ Μπαζιάνα, και τα δύο παιδιά τους, προκειμένου να περάσουν μερικές μέρες διακοπών αφού το πρόγραμμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δεν του επιτρέπει να λείψει αρκετό διάστημα από την πρωτεύουσα.

Έτσι, από την Παρασκευή η οικογένεια Τσίπρα βρίσκεται στα Πουλάτα, και διαμένει σε κατάλυμα του χωριού. Η παρουσία της, όπως και των ανθρώπων της ασφάλειάς της, είναι εξαιρετικά διακριτική.

Οι πολιτικές εξελίξεις, και κυρίως τα πύρινα μέτωπα σε όλη την χώρα δεν επέτρεψαν στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, περισσότερες διακοπές αυτό το καλοκαίρι.

Να θυμίσουμε ότι μεταξύ άλλων περιόδευσε στις πληγείσες περιοχές από τις πυρκαγιές, όπως για παράδειγμα στην Ηλεία, την Εύβοια και την Βόρεια Αττική. Το ίδιο διάστημα είχε απανωτές συσκέψεις στο γραφείο του στην Κουμουνδούρου τόσο για τα ζητήματα των πυρκαγιών όσο και για άλλα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Έτσι λοιπόν μετά το σύντομο διάλλειμα αυτού του σαββατοκύριακου ο Αλέξης Τσίπρας, θα είναι από την Δευτέρα και πάλι στο γραφείο του. Άλλωστε την Τετάρτη 25 Αυγούστου, θυμίζουμε, έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στην Βουλή η προ ημερησίας διάταξης συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών, για το ζήτημα των πυρκαγιών.