Το φέρετρο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη έφτασε στην εκκλησία τυλιγμένο με την ελληνική σημαία το μεσημέρι του Σαββάτου στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Τιμίου Προδρόμου Νεαπόλεως Θεσσαλονίκης.

Ο δυο φορές ολυμπιονίκης και αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που έφυγε από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής, σε ηλικία 43 ετών, έπειτα από διετή μάχη με μια σπάνια μορφή καρκίνου.

Στις 16:00 θα πραγματοποιηθεί η εξόδιος ακολουθία. Συγγενείς και φίλοι φτάνουν συνεχώς στην εκκλησία για να του πουν το τελευταίο «αντίο» στον σπουδαίο αθλητή.

Τραγικές φιγούρες είναι οι γονείς του και η σύζυγός του, Δώρα Τσαμπάζη

Μπαίνοντας στην εκκλησία η αδελφή του Αλέξανδρου Νικολαΐδη κατέρρευσε φωνάζοντας «αδελφέ μου, αχ αδελφέ μου», μη μπορώντας να αντέξει το τελευταίο «αντίο». Το ίδιο και ο πατέρας του ο οποίος με κλάματα στα μάτια ανέφερε απαρηγορητος «παλικάρι μου, αετέ μου, πώς θα το περάσω αυτό αγόρι μου».

Πολλά είναι και στα στεφάνια που έχουν στείλει άνθρωποι που γνώριζαν τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη από τον αθλητισμό και από τον πολιτικό χώρο, παρόλο που επιθυμεία του ήταν, όπως έκανε γνωστό και η οικογένειά του, αντί για στεφάνια να δοθούν χρήματα σε ιδρύματα της επιλογής του.

Διαβάστε ακόμη: